Gerald Nicosia pratar om Kristen

Garrett, Kristen och Sam Riley oerhört, och känna som om de hade lika bra en chans som någon att skildra den intensiva och driven Trekant Cassady, Lu Anne och Kerouac.
För att lära sig att de alla hade stora gåvor samt stor osäkerhet att matcha med de människor som spelar.
Sam hade varit en liten tid rock'n' roll-musiker som fick utarbetade in i att vara filmstjärna--han faktiskt hade viss bävan om vad det skulle kännas att vara känd som Kristen, som vi alltid var tvungen att komma och gå genom hemliga underjordiska entrén att hålla från att vara mobbad av hennes fans.
 
Och Kristen--dock igen, fysiskt helt annorlunda från hennes karaktär, som i verkliga livet var stor och blond--hade en massa Lu Anne / "Marylou" inne i henne. Hon höll sin höga intelligens lägger under sin sexualitet och hyfs; Hon brydde sig mycket om människor, både de som hon lände personligen och de vars bråskande tycktes kräva att hon når ut till dem; och, kanske de flesta gillar Lu Anne / "Marylou," hon hade lärt sig att bli helt självständiga även i tonåren, bända oberoende ovan män,pengar,  makt, eller någon av de andra lockar det Hollywood skådespelerskor är kända för att ha begär.
 
Jag kopplade honom med Anne Marie Santos, Lu Annes dotter, som kom till Montreal och delade minnen, foton, och en hel del annat med dem alla, men naturligtvis särskilt med Kristen, som har många gånger erkänt, hur mycket hon fått inte bara från Annies hjälp som konsult, men från sin andlig vägledning och uppmuntran samt. I
själva verket verkade allt på rätt spår för en bra film ska göras.
Källan 

Kommentarer
Postat av: nicoline

Absolut, jag har lagt till dig i menyn nu:) Säg gärna till när du gjort detsamma :)
Kram

2013-02-05 @ 19:34:07
URL: http://klarolinesweden.blogg.se

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show