Första The Rover still på Rob och Guy Pearce

 
Australien grundades som en förvaringsplats för skurkar och brottslingar - en usel bikupa av avskum och skurkaktighet, som det brittiska imperiet egen Mos Eisley. Naturligtvis var det länge sedan och den australiska nationella uppförande har sedan skiftat från "döda eller dödas" till "leva och låta leva", men David Michôd s skitiga 2010 drama Animal Kingdom krönika några av landets mer moderna kriminella ättlingar. I sin kommande andraårsstuderande ansträngning, The Rover tar regissören saker ytterligare.

Robert Pattinson spelar en denizen av Outback inom en snar framtid, efter en världsomspännande finansiell kollaps har skickat många som han kör till de ännu livskraftiga gruvorna i australiska öknen. "Det är som en ny guldrush", säger Michôd. "När människor från alla hörn av världen har kommit ut till öknen för att skrapa ut en existens. Petty brottslingar och skojare och hustlers. "Guy Pearce, som hade en okaraktäristiskt reserverade roll i  djurriket , får sjunka tänderna i en fint otäck del mittemot Pattinson. "Den grundläggande historien är egentligen ganska elementärt", säger Michôd. "Du har en riktigt mörk, farlig, mordisk person i Guy karaktär, och i Robs karaktär du har en ganska orolig och skadade, men vacker och naiv, själ."

Naturligtvis bara genom sin inställning och grundläggande intrig, The Rover är redo att göra jämförelser till en av Antipodean landets mest minnesvärda filmiska bidrag. "Du sätter bilar i öknen i Australien och människor kommer att tänka på Mad Max ", säger Michôd. "Och med all respekt för den filmen - och jag betonar det - jag tror  The Rover kommer att bli mycket mer skrämmande äkta och hotfulla. "

Källan 


Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show