MyAnna buring pratar om Rob och Kristen

När Marie Claire träffade Twilight och Downton Abbey stjärna MyAnna Buring vi var tvungna att fråga vad hon tyckte mest attraktiva om den brittiska stjärnan. MyAnna berättade: ''Robert Pattinson föddes vacker, han var bara en av de lyckliga."

Även om hon var snabb att betona hur begåvad han var och att det ibland kan förbises. "Robert är en riktigt bra skådespelare många människor glömmer att" MyAnna sagt. "Att spela mörkt och grubblande och lust och kär någon är inte så lätt ". Och det är något som Robert Pattinson drar iväg med eftertryck när man spelar Edward Cullen - så mycket så vi ofta gått vilse i ögat under Twilight filmerna. Efter att ha tillbringat sex månader på plats med Robert under inspelningen av Breaking Dawn Del 1 och 2, var MyAnna i vördnad av skådespelaren tillade: "Du får på en uppsättning och inse hur udda och obekväma [spelar någon kär] kan vara. Men människor som Rob gör det mycket naturligt och enkelt. Jag tror att det är något mycket attraktivt om det. " Det finns verkligen!
___________________________________________________________________________________________________
Efter att ha spelat en så ikonisk roll skulle Kristen lida väl effekterna av att vara typecast men Myanna var angelägen om att betona att detta inte skulle vara fallet hoppar till stjärnans försvar.
Myanna berättade: "Kristen Stewart är en mycket mångsidig och mycket naturligt skådespelerska Om hon bär på arbete, som hon kommer att göra, på det sätt som hon har att plocka verkligen eklektisk roller jag tror inte att hon någonsin kommer att vara typecast. "
Och om det inte var nog ett argument Svensk-födda stjärnan fortsatte till hennes beröm Kristen tillade: ". Twilight kommer att bli en fantastisk bakgrund för Kristen, hon är för bra skådespelerska att vara under tummen av Bella evigt" Även om de kan ha haft väldigt få scener tillsammans under filmen serien gjorde Myanna och Kristen spenderar . sex månader på plats och fick en stark insikt i varandras
"Kristen var härlig, ' Myanna sagt. "Hon är verkligen jordnära och även ser fantastisk på kryckor!
Källan 
 

Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show