Hanlingen för Map To The Stars

 
Nu har det äntligen kommit information om hanlingen för Map To the Stars. Jag ser fram emot filmen och den verkar jätte bra!!
 
Ledda av den motbjudande men ändå rolig och gripande barn-stjärniga Benjie, vi bevittna den invecklade värld aytliga, egoistiska kändisar och deras hantlangare, som alla är på väg att bli manipulerad och förstörd av den unga kvinnan som bokstavligen representerar frukten av deras vridna intriger , Agatha, Benjie s plågade, tydligen psykotisk syster. mycket som det är en skarp, komisk titt på en ledig och korrupt värld, är KARTOR till stjärnorna också en haunting spökhistoria.

En annan sammanställning:
Den Weiss Familjen är den arketypiska Hollywood dynastin: pappa Sanford är en analytiker och coach, som har gjort sig en förmögenhet med sin självhjälp handböcker, mamma Cristina mestadels sköter karriär deras son Benje, 13, ett barn stjärna. En av Sanford kunder, Havanna, är en skådespelerska som drömmer om att skjuta en nyinspelning av filmen som gjorde hennes mor, Clarice, en stjärna på 60-talet. Clarice är död nu och visioner om henne kommer att hemsöka Havanna på natten ... Lägga till den giftiga blandningen, har kommit Benje precis utanför ett rehab program han gick när han var 9, och hans syster, Agatha, har nyligen släppts från sanatorium där hon behandlades för kriminella pyromania.
 
Översättning: Google Translate
Källan  

Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show