Rösta för Cosmopolis i Film Circuit Peoples awards

Du röstar genom att klicka här    
 
Källan

Robert på LAX idag 30/4

Robert var på LAX idag och åkte till NYC för sitt nya filmprojekt Hold on to Me av Carey Mulligan.
Jag ser fram emot nya information om Hold on to Me, mycket intressant.
 
Källan

Nya/gammla bilder från Fierce People premiären 2005

Kristen har och kommer alltid vara lika vacker.
 
Bildkälla  

Kristen på Two Bits i Los Feliz 26/4

 
 
Källan  

Robert och Kristen ute i LA 28/4

 
Robert och Kristen var ute i LA och köpte lite dricka och chips, Underbart är se dom tillsammans. Kristen har även Roberts byxor och kofta på sig.
 
Bildkällan  

Visste du att..

- Kristen gråter till filmen, a Single Man
 
- Kristens favorit film är, a Woman under the influence
 
- Kristens favorit skådespelare är Jodie Foster
 

Robert ute i LA 26/4

 
Snygga Robert Pattinson, snacka om ögongodis!!
 
Bildkällan  

Ny/gammal bild på Robert

Bilden är från Breaking Dawn part2 premiären i Madrid, Robert är alltid lika snygg.
 
Bildkälla 

Nya fanbilder med Kristen på Crystal Castles 26/4

 
Bildkälla  

NY bild på Kristen och Robert

Kristen och Robert var på Crystal Castles konserten i LA 26/4.
 
Bildkällan  

Dagens bilder 27/4

 
 
 
 
Breaking Dawn part1

Guy Pearce pratar om Robert

 
Klicka på bilden för att komma till klippet, Guy Pearce pratar om Robert runt 5:00.
 
Källan

Mission Blacklist börjar filmas i augusti

 
 
Ny intervju med Eric Maddox där det avslöjas i slutet av videon att Roberts nya film han ska medverka i kommer börja filmas i augusti.
 
Källan 

Map To The Stars karaktärsnamn

Roberts karaktärsnamn kommer vara Jerome, Map To The Stars kommer vara klar någon gång under 2014.
 
Källan  

Sno stilen av Kristen från Coachella 13/4

Shorts: länk och länk
Topp: länk
Converse: länk
Solglasögon: länk och länk
Keps: HUF Moleskine 6 Panel 2008
 
[Jag fick en fråga om att göra ''sno stilen'' av Kristen från Cochaella den 13/4. Hoppas du blev nöjd, där det står länk är länken till kläderna. Bilden gjorde jag i mitt photoshop som är ''isönder'' så ursäktar bilden lite.]
 
Bilden är gjord utav mig så © men vill du själv lägga upp det på tex. din blogg så skriv en kommentar att du har gjort det.

Vinnarna från The Host tävlingen

Vinnarna från RobstenDailyNews The Host tävling är:
Johanna
Maja
Emma
 
Stort Grattis till er, har även skickat iväg ett mejl så kolla det, tack till alla som var med och tävlade.
 
Ett jätte stort tack till:
 
som sponsrade tävlings priserna.
 
 

Kristen tillsammans med djur

Klippet är från när Kyle & Jackie överaskade Kristen med några djur, underbara Kristen.
Showen var juni 2012
 
Källan  

Kan du motså ett smile?

Bjuder på några härliga Robert gif en onsdag kväll. Blir alltid lika glad när jag får se Robert.
Omöjligt att motså ett stort smile när man får se Robert.
 
Källan

Ny/Gammal Water for Elephants intervju

Ny/Gammal bild och Robert är sjukt snygg.
 
Idolised av miljontals tonårsflickor världen över och röstade flera gånger den sexigaste mannen vid liv, berättade Robert Pattinson mig på en intervju på en Santa Monica lyxhotell som även han har accepterat hans berömmelse, är han fortfarande inte i fred med det.
 
Han verkar njuta av smickret, men blyg Brit känner generad av överdriven uppmärksamhet. Den stackars killen kan inte gå på gatan utan att bli jagad av arméer av paparazzi och skaror av skrikande flickor.
 
"När det först började, jag har aldrig riktigt insåg jag var tvungen att anamma det i viss mån, och jag antar att jag tror lite mer strategiskt om det nu. Men när det gäller att leva mitt liv, det är fortfarande ganska mycket samma sak bortsett från att bara arbeta hela tiden. "
 
Till skillnad från många andra unga stjärnor, inte slösa bort 24-årige skådespelaren inte hans berömmelse i utsvävningar, droger och klubbar. "Allt jag vill är att fortsätta arbeta", säger han.
 
Och det är precis vad berömmelse har skänkt honom. Han är faktiskt en av de hetaste stjärnorna i Hollywood, befalla en 7 siffra lön för att spela de mest eftertraktade roller i verksamheten. "När du är berömd, kvaliteten på skrivande och de projekt som du får är bättre." Han fnittrar.
 
Pattinson invaderade mänsklighetens medvetande under 2005 när han porträtterade Cedric Diggory i "Harry Potter och den flammande bägaren", men det var den romantiska vampyren hit "Twilight", som upphöjde honom till en gynnad pin-up status.
 
"Innan Twilight, hade jag bara varit en bit i en maskin och summan av delarna var värda mer än delarna", säger han fnittrar. "Men nu när jag marknadsföra en film, jag är medveten om hur min personlighet kommer över snarare än den karaktär i filmen, som folk brukade uppfatta mig innan jag blev känd."
 
Nyligen har han spelade mot Reese Witherspoon i anpassningen av " Water for Elephants ", där han spelar huvudpersonen, Jacob Jankowski, en veterinärmedicinsk student vid Cornell, som är kvar med ingenting när hans föräldrar omkommer i en bilolycka . Han faller ut och ansluter sig till ett andra klassens resande cirkus försöker överleva 1930 Depression .
 
Trots sin oerfarenhet i cirkus och inte göra mycket förberedelser, levererar Pattinson ett imponerande och övertygande prestation som överglänser de föreställningar om resten av skådespelarna och hålla teetering filmen flyter. Även om han har besökt cirkus bara en gång när han var 7, undvek han att besöka en eller titta på filmer om ämnet innan fotograferingen.
 
"Jag visste inte riktigt titta på några andra cirkus filmer eftersom jag antar att Jacob är tänkt att titta på det färska men jag tittade på en massa Gary Cooper filmer bara för förflyttning av â € ~ 30s eftersom han har en liknande ram till mig och jag gillar den rörelsen. "
 
Titta på en dokumentär om 1930 d epression och avkänning äktheten av uppsättningen hjälpte Pattinson att förlora sig själv till den eran och Jakobs karaktär. "Så snart du gick ut i öknen där uppsättningen var, känner du att du är på 1930-talet", säger han underverk.
 
Efter att ha tillbringat några månader på set med elefant Kai, känns Pattinson mer kopplad till henne än till sina mänskliga fans. "Jag förstod definitivt kvinnlig elefant. Hon verkar vara en mycket mer logisk. Hon gillar pepparmint och hon kommer att göra några trick med det, det är om detta. Som för fansen, jag vet inte riktigt hur de tänker alls, "den djurälskare säger skrattar.
 
Den idol för miljoner är inte bara ett vackert ansikte. När du inte arbetar, han spenderar sin tid hemma, läsa och skriva. I själva verket är han så ointresserad med kvaliteten på manus han läser och filmer han ser att han har bildat sitt eget produktionsbolag för att producera sitt eget arbete.
 
"Jag brukade skriva en massa saker när jag inte fick agerar jobb för slags dröm om att skriva delar själv. Ju mer jag läste manus och titta på filmer, ju mer jag frågar "Varför är det som får göras och bättre grejer är inte det?" Så jag tror att "Nå, vad är poängen med att bara producera något när du känner att du kan skriva något? '. Så fort jag har lite ledigt jag ska försöka göra det. "
 
Ja, inte den hårt arbetande skådespelaren inte ens ta pauser och fortfarande inte vet hur man kopplar av. "Jag tror generellt när jag är på semester jag bär mig ut mer än jag gör när jag arbetar. Jag är generellt friskare när jag arbetar, "den fnittrig stjärnan säger.
 
Hans Water for Elephants co-star, Reese Witherspoon, som blev chockad av mängden uppmärksamhet han får, hade sagt till mig tidigare att han jagades av skaror av kvinnor var de än gick. "Jag försökte ta ut honom, men han skulle inte ha något av det", säger hon. "Han är väldigt tyst, läser mycket och ser gamla filmer , arbetar hårt och aldrig klagar, "tillade hon i förundran.
 
Inte bara han inte klaga, säger den unge skådespelaren att hans liv är komplett. "Om du börjar tänka att jag behöver uppfylla vissa kriterier som du kommer att bli besviken. Så generellt skulle jag vara nöjd med att leva under ganska lång tid och andra än att jag inte vet, "han fnissa.
 
Tja damer, gotta du leta någon annanstans, för Pattinson är inte en spelare! Egentligen är jag förvånad över att kvinnor vill vara med en sådan underbar kille, eftersom hans skönhet är ganska feminin och mest troligt att de kommer att se opassande stående bredvid honom. Men om du insisterar så här är vad han säger om hans kyss-av-död kvinna: "Någon som är stark nog att behålla sin identitet, rolig och begåvad."
 
Intervjun är från Water for Elephants press junket.
Översättning: Google translate
 
Källan  

Sista dagen att vara med i tävlingen

Idag är det sista dagen att vara med och tävla om två biljetter till Stephenie Meyers film The Host.
Så passa på och var med !!
 
Det du behöver göra:
1, Skriv på Facebook, Twitter, din blogg eller någon annan sida.
( det som ska står med är att du är med och tävlar om The Host biobiljetter på RobstenDailyNews och länk till detta inlägg)
 
[Du behöver inte skriva ut på andra sidor, annars lämnar du bara en kommentar i detta inlägg att du är med och din epost]
 
2, Skriv en kommentar (och länk till sidorna du har skrivit på, om du har skrivigt)
 
3, Ditt namn ska du skriva och din epost så jag kan skriva om du skulle vara en utav vinnarna..
 
 
Det kommer vara 3 vinnare som vinner 2 biljetter var.
 
Jag kommer mejla till de 3 som är vinnarna och så fort jag får svar kommer biljetterna skickas.
Vinnarna kommer upp imorgon i ett inlägg.
 
Tävlingen är sponsrad av: Noble Entertainment
(Publicerar inte alla kommentarer som är med i tävlingen)
 

NYA bilder på Robert i LAX 23/4

Robert är tillbaka i LA igen.
 
Bildkällan

Robert lämnar JFK flygplats 23/4

 
 
 
Källan  

NYA bilder på Robert i NYC 23/4

 
Källan  

Dagens Rob bild 24/4

Robs reaktion när han fick se sin vaxdocka, älskar reaktionen!!
 
Bilden är från El Hormiguero 15 november 2012 .
 
Bildkällan

Robert är en utav de 30 rikaste under 30år

14 =. Robert Pattinson, 26
£ 45.000.000
Du vet att någon är värt några quid när deras namn har en showbiz förkortning, och så är det med "R-Patz", skådespelaren som har byggt en karriär och förmögenhet runt att kunna visas övertygande död. Som hjärta-dunka vampyren Edward Cullen i Twilight filmerna, hjälpte London-födda Pattinson fem-filmen franchisen till brutto mer än 2 miljarder dollar i biljettförsäljning, och utan tvekan, en oöverskådlig mängd när det gäller varor. För de två sista filmerna, tjänade han enligt uppgift $ 12.500.000 plus 7,5 procent av box-office brutto. En generation av flickor kommer att växa upp att betala för att se honom i något.
 
[Översättning: Google translate. Det är en lista från Sunday Times Rich i Storbritannien]
 
Källan  

Ny fanbild med Robert i Coachella 12/4

Lyckligt Rob fan!!
 
Bildkällan  

Ny/Gammal outtake från EW photoshoot med Kristen

Photoshooten var i juli 2008.
 
Bildkällan  

Nya bilder på Kristen med några vänner 19/4

 
 
Källan  

Kristen kommer vara på MET galan den 6/5 2013

 
Källan  

Nya outtakes från ELLE franska photoshoot på Kristen

 
 
Photoshooten var i maj 2012. (Finns det någon som är vackrare än Kristen Stewart?!)
 
Källa  

Två nya bilder från Remember Me promo shoot

 
 
Bildkällan  

Robert på LAX 21/4

 
 
Källan  

NYA bilder på Kristen i LA 20/4

 
Källan 

Breaking dawn part1 idag

 
Breaking Dawn part1 kommer vara på tv idag klockan 13:00Viasat Film
STORT FILMPIS

Tävling- vinn biobiljetter till Stephenie Meyers film The Host

Nu är det dags för Robstendailynews första tävling!!
 
Det du behöver göra:
1, Skriv på Facebook, Twitter, din blogg eller någon annan sida.
( det som ska står med är att du är med och tävlar om The Host biobiljetter på RobstenDailyNews och länk till detta inlägg)
[Du behöver inte skriva ut på andra sidor, annars lämnar du bara en kommentar i detta inlägg att du är med och din epost]
2, Skriv en kommentar och länk till sidorna du har skrivit på.
3, Ditt namn ska du skriva och din epost så jag kan skriva om du skulle vara en utav vinnarna..
4, Tävlingen avslutas 24/4
 
Det kommer vara 3 vinnare som vinner 2 biljetter var.
 
Om The Host:

THE HOST är den efterlängtade filmatiseringen av Stephenie Meyers - skaparen av Twilight-sagan – bästsäljande bok.

Jorden har invaderats av en annan art som raderar människornas minnen och tar över deras kroppar. Det här är framtiden och mänskligheten är nästan utrotad. Men människornas känslor är starkare än de andra arterna de har tagit över och vissa klarar att kämpa emot inifrån. 
Det finns en grupp fria människor kvar som fortfarande kämpar emot, Jared Howe och Melanie Stryder är två av dem.
 Melanie tas över av ”Wanderer” - en utomjording som levt på många olika planeter. Men Melanies minnen har överlevt tillsammans med hennes känslor och hon kämpar emot starkare än någon tidigare för att skydda de hon älskar. 
Det här är början på en annorlunda kärlekshistoria…

 Film infomationens källa: Noble Entertainment
Trailer:
 
 
 Tävlingen är sponsrad av: Noble Entertainment

NYA bilder på Robert och några vänner i Malibu 18/4

 
Källan 

NYA bilder på Robert och Kristen ute i LA

På två av bilderna ser ni också Bernie.
 
Källan  

Ny/Gammal Kristen intvervju med Fotogramas

Kristen Stewart, en tjej som andra:
Den Kristen Stewart vi träffades i Cannes på premiären av "On the Road" är annorlunda. Djärvare, mer fritt. Och hon inte avstår från sin berömmelse. Hon vet vad som är orsaken till hennes framgång: hon är som hennes fans, det är därför de gillar henne. Hon berättar varför hon är en tjej som de andra. Kristen Stewart (Los Angeles, 1990) har utseendet av en ikonisk person. Med bara 22, har hon kommit in i huden av flera legendariska figurer från det förflutna och nuet. Som Joan Jett i The Runaways (Floria Sigismondi, 2010), närmade hon punkrock av 70-talet till en ung publik. Med Snövit och Huntsman andades en samtida beslutsamhet att heroin av bröderna Grimm. Och som Bella Swan i pentalogy Twilight Saga blev hon Juliet av en ny generation. Nu, i On the Road, en anpassning av den legendariska roman av Jack Kerouac, spelar Stewart Marylou, den livliga reskamraten av Sal Paradise och Dean Moriarty. Och trots allt detta historia, är hon fortfarande en ung tillbakadragen flicka hitta sin väg till mikrofonerna för journalister och blixtar av fotografer, som hon förvånar-eller desconcerts-med sprängämnen ser. Med henne träffa FOTOGRAMAS vid filmfestivalen i Cannes, bär skådespelerskan en skjorta med den inre täcker av "Picture This" av Blondie (design av Dolce & Gabbana), svart mini-shorts, höga klackar och en orange Balenciaga skinnjacka. Där har ni det.

"Varje gång jag reda på det är mindre svårt för mig att stå framför en mikrofon," skådespelerskan bekänner med den snabba och hackig prata som har konverterats henne i perfekt utförande av post-ungdomar ångest. "För en tid sedan, jag orolig för mycket om att skydda min integritet och jag visste inte hur man markera gränserna. Med tiden har jag anpassar mig själv, släppa ut lite. Dessutom, allt förändras när man får marknadsföra något du tror djupt, eftersom med min roll i On the Road ". Stewart försöker projicera en fridfull bild: hennes ord och reaktioner är återhållsamhet, men hennes ungdomliga exploderar momentum i plötsliga utbrott av spänning, som när hon utbrister: "Jag tycker det är sååå löjligt när en aktör försöker att sälja sig själv som någon super intressant! Vissa människor slutar bara bli sin egen media produkt. Innan hade jag en fruktansvärd skam att människor kunde se mig på det sättet, så det är därför jag alltid tenderat att visa tight. "

Lär dig att tappa kontrollen:
Som med de flesta av de unga amerikanerna, var romanen On the Road för Kristen Stewart en spegel där att dumpa hennes längtan tonåren. "Jag har alltid identifierat med karaktären av Sal Paradise, som är mestadels en observatör. Jag är inte den typ av person som öppna vägar. Jag är inte en naturlig ledare. Men parallellt, vaknade romanen lusten i mig att växa bortom mina begränsningar, för att vara lite mer som Dean Moriarty eller Marylou. " Således, filmen regisserad av Brasiliansk Walter Salles har gjort Stewart komma under huden på hennes tidigare själasörjare. Många människor har fått intrycket att Marylou användes nästan som ett objekt för de andra karaktärerna, men i verkligheten fick hon så mycket som hon gav. För skådespelerskan, är nyckeln hur tecknet skrattar. "När Marylou skrattar, gör hon i en expansiv och generöst sätt, hon vill ge och ge för henne att få mer och mer. Men jag brukar skratta inåt in i mig själv . Att lilla skillnaden identifierar två mycket olika förhållningssätt till livet, " Stewart avslutar. Dessa tecken skillnader gjorde Stewart tvekade när du närmar till karaktären av Marylou. "Jag var orolig över att inte kunna tappa kontrollen och låta det gå. Tur att jag fick det " (skrattar för sig själv). "Jag brukar misstro mot aktörer som skryter om att en karaktär har förändrats dem som människor, men det är sant att ibland ett tecken kan avslöja en del av dig själv som doldes. Tolkning Marylou har visat mig att jag kan vara som henne. " I denna promenad på den vilda sidan av livet, hade Stewart att montera en fiktiv trio med skådespelare Sam Riley och Garrett Hedlund. "I verkligheten var trion scenen enklare än de andra sexscener som var mer intim och . intensivt Det var en av de första scenerna vi sköt och var besatt av att prata som den riktiga Marylou: Jag ville imitera tal som de hade på 40-talet jag var så orolig över hur min röst lät som jag nästan glömt att jag var hälften. naken! "

Den berömmelse och Twilight
Det finns några unga skådespelerskor som har upplevt fläkten fenomen så intensiv som Kristen Stewart har. Vad tycker skådespelerskan om legion av anhängare som idoliserar henne innerligt? "Kändisar brukar placeras på en annan nivå än resten av folket, men jag skulle vilja berätta för mina fans: Du älskar mig eftersom vi är lika vi! är lika "!

Meddelandet kunde läsas som ett rop på hjälp: det ska vara lätt att leva under vakande ögon fansen ... och paparazzi. Under tiden från den ifrågasatte altaret som erbjuder berömmelse, känns Kristen Stewart något ansvar mot sina anhängare? Skådespelerskan förefaller försiktiga. Är medveten om att Marylou i On the Road-en tjej ivriga att uppleva den andliga och sexuella frihet-är inte en exemplarisk karaktär i traditionell bemärkelse: "Folk är fria att välja sina förebilder jag tror att om du inte är. gammal nog att se och förstå en film som denna, bör du inte se det. " Och på tal om fans, är det omöjligt att inte se tillbaka och minnas bortgången av Stewart genom att virvelvind tonåring som var The Twilight Saga. "Jag minns tydligt det ögonblick då jag insåg att det skulle vara mer framgångsrik än jag väntat, " säger skådespelerskan. Det var på Comic-Con San Diego 2008: "Jag förväntade ett intimt möte med fansen, var jag övertygad om att jag hade huvudrollen i en konstig liten film Och så plötsligt dök 6.000 anhängare absolut hängivna Det var överraskande och chockerande.!." En stjärna var född.

(Svensk översättning via Google translate)
 
Källan

Ny bild på Kristen i Coachella 12/4

 
Bildkällan 

NYA bilder på Kristen i LA 16/5

 
Källan

Ny fanbild med Kristen 17/4

Superlyckligt fan, tänk om det skulle varit du som fick träffa Kristen eller Robert?
 
Bildkällan 

nya bilder på Robert och Kristen i Coachella 13/4

Sjukt söta tillsammans.
 
Bildkällan 

Lämnar Marcus Foster show 17/4


Bild och videon är från när Kristen, Robert och några vänner lämnar Lämnar Marcus Foster showen 17/4 i LA.
 
Källan

Chris Pine nämner Robert i Esquire magazine

 

Designern Camilla och Marc Dish pratar om Kristen

Syskon-i-fash Camilla och Marc Freeman först lanserade sin självbetitlade etikett på Australien Fashion Week 2003. Snabbspolning framåt 10 år och eftersom deras ödmjuka början, kan du hitta märkets signatur minimalistiska silhuetter, sömnad och lyxiga klänningar i några av de viktigaste butiker och på ryggen av en del av de bäst klädda damer i rampljuset. "De är alla medfött chic, men med sin egen kant," Camilla berättade om sin A-lista följande "Varje [av dem] är övertygade unga kvinnor, som vet vem de är och gillar att blanda luxe nonchalans i men de klär . "Rihanna, Kristen Stewart och Miranda Kerr är i klubben, men har det någonsin varit en favorit? "Kristen Stewart var verkligen en av dem," duon erkände: "Det var bara när Twilight-mani började verkligen ta grepp om världen och på grund av det ögonblicket hade vi en enorm respons internationellt. "
 
Källan  

Ny/gammal fanbild med Robert

 
Bildkällan  

Dagens snygga Kristen bild 16/4

Bilden är från On the road premiären i New York 2012.
 
Bildkällan

Dagens snygga Robert bild 16/4

Bilden är från New York Stock Exchange i Augusti 2012.
 
Bildkällan 

The Rover i Total film UK magazine

 
 
 
Bildkällan 

Ny fanbild med Robert i Coachella uppd.

Lyckligt fan som får träffa Robert !!
 
Bildkällan

NYA bilder på Robert och Kristen i Coachella 13/4

 
 
 
Källan  

NYA bilder på Kristen coh Robert i Coachella 12/4

 
 
Källan  

Ny fanbild med Robert i Coachella

 
Bildkällan  

Max Irons pratar om Robert med Inquirer

På touted som nästa Robert Pattinson eller jämförs med "Twilight" skådespelare, anmärkte Max "Det finns två sidor av varje mynt. Han har förlorat mycket av personlig frihet. Hans liv är under ett mikroskop. Men sedan han arbetar på en stor film som heter "The Rover" för tillfället.
 
Han har arbetat med David Cronenberg (Cosmopolis "). Han kommer att arbeta med honom igen ("Kartor till stjärnorna").
Det är allt du vill ha som skådespelare, att fortsätta arbeta med goda regissörer, manus och skådespelare. Framgången med "Twilight" har gett honom det privilegium. Vi bör alla vara så lyckliga. "
 
Källan  

Nya fanbilder med Robert i Coachella

 

SAFC artikel om The Rover

Artikel från South Australian Film Corporation med kommentarer från The Rover producent Liz Watts och en uppdatering om den möjliga utsläpp schema.
 
De små städer och halvöken landskapet Södra Australiens outback kommer att innehålla på den stora skärmen som buzz kring Australian långfilm The Rover, starring Guy Pearce och Robert Pattinson, fortsätter att växa. The Rover, skriven och regisserad av David Michôd och producerade av Liz Watts, David Linde och David Michôd genom Porchlight Films i samarbete med Lava Bear Films LLC, har nyligen avslutat sina sju veckors huvudsakliga fotografering i South Australia, utnyttja den unika SA ökenlandskap erbjuder sig att ge en perfekt bakgrund för filmens handling. ligger i den australiska öknen i "en farlig och skadade nära framtid", berättar Rover historien om Eric (Pearce) som har lämnat allt, alla och alla sken av mänsklig vänlighet bakom honom när ett gäng desperata brottslingar stjäl hans sista besittning.
 
Eric ställer ut på en hänsynslös uppdrag att spåra dem, tvingade på vägen att ta hjälp av Rey (Pattinson), den naiva och skadade junior medlem i gänget som var kvar i kaoset i gänget: s senaste rån. SAFC VD Richard Harris sade "Det SAFC var mycket glada över att få bakom The Rover, David Michôd första film sedan hans kritikerrosade, Box Office Smash, Animal Kingdom. Det är det senaste exemplet på ett projekt som har valt att använda South Australia unika outback platser till dramatisk effekt. " "SA: s kapacitet att erbjuda platser både olika och tillgänglig inom Cooee av Adelaide och ge Adelaide Studios som en idealisk produktion bas för att stödja plats set, gör oss ett attraktivt alternativ.
 
The Rover produktionsteamet har testat vår förmåga att leverera både på studios och på plats och vi har relished möjlighet att visa vår förmåga i världsklass. "Förmågan av södra Australien att erbjuda dramatisk, unika och fantastiska landskap, blandat med städer distinkt ursprungliga karaktär, var allt stöds av världsklass faciliteter (som de på Studios) en stor del av vårt beslut att skjuta i södra Australien.
Vi hittade Adelaide Studios otroligt tillmötesgående till våra behov, flexibel och villig att arbeta med oss på olika delar av produktionen som vi behövde. De var helt enkelt, bra " , säger Liz Watts, producent av The Rover. Shooting en film är aldrig lätt, men en av de viktigaste delarna för framgång är den nivå stöd framgår av kommuner, och hur varmt Filmteamet välkomnas av samhället.
 
"För oss var vår förmåga att arbeta med lokalbefolkningen och församlingar och ägare läge i skytte en mycket viktig del för att uppnå utseendet och tonen i . film som vi ville vi sköt på fem nyckelområden, runt Port Augusta, Quorne och dess grannar, Hammond och Bruce, Hawker,. Parachilna och slutligen helt unik Marree Ända sedan David och jag besökte först Marree förra året i undersökningar vi var angelägna att inkludera staden i filmen, och vi hamnade utgifterna drygt två och en halv vecka där med cirka 100 Filmteamet, vilket fördubblar befolkningen i staden. Men det stöd vi hittade det från hela samhället var enastående.
Jag tror att Rover är den första långfilmen (eftersom den fantastiska Back of Beyond dokumentär sköts där på 1950-talet) att skjuta i Marree, och vi känner ganska privilegierat därvid " , delade Watts.
 
"Vi arbetade med lokalbefolkningen på många sätt, inklusive . stora platser och deras ägare samt gjutna och extramaterial för vår besättning har denna film varit en riktigt minnesvärd upplevelse - som det var för våra två ledare, Guy och Rob "
. hon fortsatte Richard Harris sade också "Vårt mål är att arbeta nära med tillverkarna för att se sina projekt kan realiseras i SA med minimalt krångel och maximal stöd. Kombinera detta med filmen vänlig kultur South Australia regionala och outback samhällen och de lägsta produktionskostnaderna för boende och logi av australisk statligt kapital, och det är klart varför fotograferar i SA fortsätter att vara en attraktiv möjlighet för projekt som The Rover.
 
" rovern kommer att vara klar i slutet av 2013 och biopremiär tidsinställda för första kvartalet 2014. australiensisk distributör är Village Roadshow med FilmNation distribuerar internationellt.
 (Översatt via google translate)
Källan

NYA bilder på Kristen och Robert ute i LA med vänner 10/4

 
Källan  

Filmtips inatt

Inatt kommer Viasat Film vissa Bel ami klockan 03:00 perfekt för er som inte kan sova.
 
Jag älskar Bel ami och tycker den är en jätte bra film, och Robert är jätte bra i den (och snygg♥) !!

Fredagens Kristen citat och bild 12/4

 
"Jag har sett honom växa mycket, och jag har sett honom få mer bekväm med sig själv [som en kändis]. Men jag ser inte någon förändring i vem han är."
- Kristen Stewart
 
Jag önskar er alla en trevlig fredag och hoppas det blir en bra helg med mycket ny uppdatering!
 
Bildkällan

Werner Herzog nämner Robert

Hur skulle du bedöma den kreativa kraften i Teen stjärnor Robert Pattinson, som du kommer att vända snart?

Detta är en mycket intelligent man. Skriver väl. Vet exakt vad han gör. Han vet också att han behöver av denna kortlivade yrkesroll tonåring stjärnor.

Källan
 

NY video på Robert ute i LA 10/4


 Källan

Nya bilder på Kristen och Robert 9/4

 

Bilderna är från när Kristens föddelstedags firades tillsammans med några vänner och Robert.
 
Källan

Guy Pearce nämner Robert med Ten News

Börjar runt 1:00
 
Källan

Nya bild på Robert 9/4

Bilden är från Kristens föddelsedags fest.
 
Bildkällan

Behind the scenes historia från Breaking Dawn inspelning i Louisiana

Under fotograferingen som gav Steg 2 sitt smeknamn "Twilight helig mark" Kristen Stewart och Robert Pattinson filmade i sängen tillsammans när ljudet av skottlossning gjorde det genom de ljudisolerade väggar - ljudet av en AR15 bränning från "Battleship" som över partiet. Enligt Mulhearn, hoppade Stewart upp i sängen och skrek, "jag vill vara i den filmen!" 

Källan

Guy Pearce paratr om Rob och The Rover

Hearld Sun:
 
De två aktörerna har precis spenderat sju veckor tillsammans i Södra Australiens vildmark, filmar regissören David Michod är hett efterlängtade uppföljning djurriket, med Pearce vaxning lyriska om hans co-stjärnor "vackra ansikte" .
"Det bästa med Rob är att han är en riktigt bra skådespelare, " . säger Pearce
"Titta på säv tillbaka du gå:." OK, han bara kommer att bli fantastiskt "" Guy Pearce säger att hans motspelerska i The Rover Robert Pattinson är en "stor aktör " .
 
The Twilight stjärnan spelar vit trailer trash från södra staterna i den futuristiska västra, som i en apokalyptisk nära framtid där samhället har brutit samman i kölvattnet av en allvarlig finansiell kris.
"Han spelar (tecknet) något bakåt , känslomässigt värdelös och verkligen sårbara, " säger Pearce.
"Han har denna vackra ansikte, så att du är helt hänförd av det ansiktet oavsett hur ful han gör själv eller hur sårad han är, eller hur manky hans frisyr."

Sunrise:
Guy pratar om The Rover runt 3:25 - "Det är en mycket mörk film och Robert Pattinson och jag fick göra några riktigt intressanta saker tillsammans"

 
Källan  

Nya fanbilder med Kristen på Sun City tattoo

Kristen var på Sun City tattoo med sin vän Scout.
 
Bildkällan

GRATTIS KRISTEN

Stort GRATTIS till Kristen på hennes 23föddelsedag!!
 
Puss och Kram önskar Robtendailynews

Två ny/gamla fanbilder med Kristen

Den sista bilden är från SWATH premiären i storbritannien under efterfesten.
 

Video när Rob lämnade ''The Larchmont'' i LA 5/4

Klicka här för att se bilderna.
Källan
 

Nya/gamla bilder från Breaking dawn part2 Madrid premiären

 
Bildkällan 

Kristen citat och bild

 
'' Jag är konstigt eftersom jag inte gillar när jag blir granskad av människor, många skådespelare älskar det och de älskar att gå ut, men jag hatar det. ''

- Kristen Stewart
 
(Idag är det exakt två dagar till Kristen blir 23 år.)
 
Bildkälla

Blog awards resultat

Grattis till vinnarna och stort tack till alla som var med i blog awarden och alla som röstade på sin favorit.
Vinnarna kommer få en länkning i menyn i två månader och två veckor.
 
Stort grattis igen!!
(Det kommer komma upp länkar i större bildstorlek)
 

Nya bilder på Robert i LA med några vänner

     
 
Rob lämnade en privat fest på ''The Larchmont'' restaurang i Larchmont med några vänner.
 
Bildkällan  

Svar på en fråga

'' Hej! Har en fråga... När sänds MVT Awards och hur och var kan man se det live? ''
 
Svar: Enligt MTVs svenska sida kommer MTV movie awards sändas 15 april klockan 03:30 sevsnk tid.
Så fort jag får mer information kommer jag skriva det.
 
Fortsätt också att rösta på Kristen som bästa hjälte.
Du röstar här

Ny Robert intevju med Pulimetro

 

Killen från Twilight i en respekterad filmregissör David Cronenberg, hur gick det till? I filmen Cosmopolis, som hade sin världspremiär på filmfestivalen i Cannes 2012, spelar Pattinson en New York miljardären som driver en limousine, inleder en odyssé som inkluderar vapen och kön.

Vi frågade personligen framgångsrika "Vampire" på denna oväntade vändning i sin karriär.

Twilight och David Cronenberg. Två mycket olika världar. ? CosmoPolis är en ny början i din karriär?
Det faktum att ha varit i Cannes som representerar den här filmen var underbar. För en ung skådespelare som jag som älskar bio, är Cannes en viktig och en av de enda som ser filmen som konst. Visst, för min karriär, är början på något nytt. Rekord Cosmopolis gav mig förtroendet att fokusera på projekt som verkligen intressera mig. Tror du alla unga skådespelare drömmer om Cannes? Kanske inte förrän den dag då din film är vald. I USA, har inte mycket täckning Cannes men i London där jag började, är enorm. Det märkligaste är mängden människor som applåderar filmen i slutet. I USA, människor går inte bra film krediter visas på skärmen.


* Tydligen du är ett fan av Cronenberg. Är det sant att du skrev på kontraktet utan att läsa manuset först? *
Absolut. Min agent frågade om jag var beredd att vara i nästa film av David och jag sa ja utan att tänka. När jag läste manuset hittade jag fantastiska Cosmopolis. Från första gången jag såg honom kände jag en anslutning, som om manuset hade sökt mig.

Cronenberg inte provspela. Han sa att han ville se var filmen filmades under. Är du inte rädd att?
förstå hans skäl eftersom det är ett mycket komplext scenario som kan tolkas på olika sätt. David sa inte så mycket om vad han ville. Vi hade ett litet samtal och ingenting mer. Jag minns att jag satt i mitt hotellrum två veckor innan inspelning och säger till mig själv: "Min Gud." De första dagarna var jag livrädd. Han satt i limousinen med ingenting att göra och om att kräkas. Men hans lag lugnade mig och berättade att han aldrig vet vad han vill egentligen, du behöver bara tid att känna saker. Till slut var takten intensiv.

Hur var scenen där en läkare kontrollerar prostata du?
fem minuter innan inspelningen började, sade David. "Jag vill att botten av dina kulor på toppen av ramen . "På den tiden, jag trodde jag skulle göra allt som den här mannen frågade mig, men då jag var tvungen att gå och säga att jag inte skulle kunna. Han tog det väldigt bra. Vad kom ut var en mycket märklig scen. Jag försäkrar er inte att se något liknande snart. Don DeLillo bok som filmen bygger skrevs före 11 september-attackerna och finanskrisen. Men de nuvarande dilemman inför tecken. Var du tvungen att anpassa din karaktär så att det ser mer samtida? är inte något som vi gjorde med flit. Många saker hände medan vi spelade in. Förflyttningen av "upprörd" som rockade Wall Street, till exempel hände medan vi filmade scenen för upplopp. Till en början såg jag inte Cosmopolis som en bild av verkligheten, utan som en dikt. Men när det är avgörande för den finansiella världen, saker förändras. Personligen har jag aldrig investera pengar i någonting. Det är ingen mening.


Din nästa film kommer också att vara med David Cronenberg som regissör?
Ja, men vet inte exakt när inspelningen börjar. Vad jag vet är att det kommer att bli första gången som David kommer att göra en film i Amerika, närmare bestämt i Los Angeles, och filmindustrin, ser ut att bli en mycket märklig film. Tills den anländer, arbetar vi i Australien filma The Rover med David Michod och Mission: blacklist med franska regissören Jean Stéphane Sauvaire. Det handlar om sökandet efter Saddam Hussein, en militär utredare kommer. I sanning, ville vi skjuta i Tikrit, i Irak självt, trots hur komplicerat det är. Men jag har 26 år och är den typ av risker som de vill ha. Någon måste.

Källan
Texten är översatt via Google translate.

Ny Kristen intervju med Sacramento Bee

För att möta Kristen Stewart är att vilja försvara henne ...

En ung snygg 22, hon praktiskt taget fortfarande en unge. Hennes funktioner visas ännu mer känsliga än de gör på skärmen, och hon är saknar skryt, trots den svarta skinnjacka hon bär för en intervju om "On the Road". Filmen anpassar den klassiska 1957 Jack Kerouac roman spåra spänning-och sanning -söker upplevelser av Kerouac och hans efterkrigs Beat Generation kompisar nonkonformistiska.

Stewart är entusiastisk, samvetsgrann och med, att diskutera hennes karaktär, Marylou - fiktiva stand-in för Lu Anne Henderson, tonårs hustru Kerouacs musa, Neal Cassady - i "On the Road" som idag startar en tre dagars körning på Sacramento s Crest Teater och finns tillgänglig på video on demand.

"Hon var mycket lika del"  av väg resor som inspirerade Kerouac roman, sade hon i Henderson.  "Hon var en formidabel partner för (Cassady). Hon var hans motsvarighet i den sortens galna liv. "

Stewart först vid sig till projektet vid 17, efter att hon träffade regissören Walter Salles ("The Motorcycle Diaries") för att diskutera spela Marylou. Hon hade läst romanen vid 15. Dess historia om nyfikna ungdomar att hitta likasinnade talade med henne, sade Stewart.

"Vad jag älskade om boken är att (det krönikor) en ålder när man sorts få titta upp och du får välja din omgivning",  sade hon.  "Du får hitta de människor som chockera dig och även göra dig medveten av dessa saker om dig själv som chockera också och överraska dig. "

När hon diskuterar denna passion projekt, kommer Stewart aldrig ut som tystlåten, sulky eller nedslagen, som hon kan i TV-intervjuer. Det är svårt att förena detta trevliga ung kvinna med den som drar Lohan-esque nivåer av förakt i bloggosfären, även om hennes rykte är inte en av hårt festande överskott eller tårar rättssalen.

Men hon gjorde stjärna i fem "Twilight"-filmerna, som tjänade mer än $ 3 miljarder i hela världen till biljettkassan och inspirerade en fandom som rekord någon annan i besatthet sina stjärnor.

Intensiv granskning och kritik blev oundvikligt, och sällan har en filmstjärna varit mindre lämpade för det. Stewart verkar verkligen obehagligt i rampljuset. När uppmärksamheten mot henne börjar inkräkta på hennes privatliv, kan hon inte falska är OK med det, sade hon.

"Jag kommer aldrig att buga till media intrång" , förklarar hon. Men hon ler när hon säger det. Och hon är bra att göra tryck  "när det är vettigt - när det finns sammanhang"  sade hon.  "Jag har inga problem att sitta här och prata om" On the Road "eller Walter (Salles) eller" Twilight ". "

Men bara i fall, har hon omgjordade sig för dagens intervju med ett par Allen Ginsberg-esque sköldpadd glasögon. De är inte recept, erkände Stewart, grinande och lite förlägen.

"De är bara typ av ett extra lager, när du känner dig trött,"  sade hon.  "Jag avundas människor som faktiskt behöver dem, eftersom jag inte vill att folk ska tro jag är en posör eller något. Det är bara ett extra lager av "få ut av mitt ansikte." "

Som en stager av små, dagliga uppror kan Stewart avser Kerouac, Cassady, Ginsberg och särskilt till Henderson, roman och filmens kvinnliga representant för Beat Generation kön, droger och jazz-baby-jazz grundsyn.

Stewart forskat hennes karaktär liv ordentligt, lyssna på inspelningar av Henderson och möte med Henderson dotter. Stewart sa att hon skulle vilja skingra någon idé att Henderson var en sårbar siffra i takt pojkarnas klubb. Hon var lika sexuellt äventyrlig och engagerad för counterculture sysselsättningar som den berömda glupsk Cassady (fictionalized som Dean Moriarty och spelas av Garrett Hedlund i filmen).

"Jag ville inte bara vara stämning,"  Stewart säger att forska hennes karaktär.  "Det var alltid" Vad är hon får? Vad hon ge upp? Är hon tas ifrån? Och jag måste säga, efter att ha lärt känna sin dotter och lyssnade till de band ... det var inget man kunde ta från henne. Hon erbjöd det, och hon började bli så mycket i gengäld. "

Henderson var "före sin tid med 20 eller 30 år", säger regissören Salles, i San Francisco med Stewart.

Men vissa fascination är tidlösa, och tusentals unga Stewart fans som aldrig hört talas om Kerouac utan tvekan kommer att komma fram till "On the Road" genom att googla "Kristen Stewart naken."

Spela en sprudlande libertin betyder kläderna lossnade.

"Det finns inte så många manus eller projekt som du stöter på och gå," bara det inte kan göras utan den, '"  Stewart sa. Återstående klädd i kulisserna i fråga  "skulle ha varit riktigt oärligt och rädd. Alla (väg) måste vara ogenerat själv och sprawlingly impulsiv, och det måste fira livet på alla sätt, och det är inte genom att täcka upp. "

Salles sade Stewarts agerar också tänjer gränser.

"Hon ständigt försöker nå bästa prestanda hon kan ge i varenda ta, och det är något jag tycker beundransvärd,"  Salles sagt.

Salles träffade Stewart efter två vänner - regissören Alejandro González Iñárritu och film kompositören Gustavo Santaolalla - ". Into the Wild" gormat om henne efter att ha sett en tidig screening av Sean Penn 2007 film i "Wild" Stewart spelar en tonåring som delar ett band med Emile Hirsch vandrare.

"Jag förstod helt varför de hade varit så påverkad av henne, eftersom det inte finns något helt magnetiskt i Kristens agerar i" Into the Wild ","  Salles sagt.

Salles avvecklas på Stewart för Marylou rollen då, men det tog år att säkra finansieringen av "On the Road" skjuta för vilken genomkorsas Montreal, New Orleans, San Francisco och Sacramento-San Joaquin Delta staden Locke (se faktaruta) att försöka fånga de Vispa karaktärernas resor.

Stewart sa att hon nu uppskattar fördröjningen, eftersom hon inte var redo vid 17 eller 18 för rollen är racier aspekter. Eftersom projektet satt på sparlåga, blev Stewart ett känt namn genom "Twilight" filmer och även visade utbud genom att spela verkliga rocker Joan Jett i "The Runaways".

"Hennes arbete i oberoende biograf är mycket driven av tecken som går in outforskade territorier och gränser Trespass som inte omedelbart accepteras av kulturen av tiden,"  Salles sagt.

Stewarts levande, solkysst Marylou erbjuder en skarp visuell och filosofisk kontrapunkt till Bella, hennes mörkhårig, blek Pacific Northwest jungfru-tills-gift och människa-till-vampired "Twilight" hjältinna. Men ingen Stewart roll är en reaktion på någon annan, sade hon.

"Jag dras väldigt naturligt och mycket intuitivt till allt jag har gjort, inklusive mina kommersiella filmer,"  sade hon.  "Jag tror att det är samma sak för dem (" On The Road ") tecken och de människor som inspirerade dessa tecken. De försöker inte att göra ett uttalande nödvändigtvis. Vid ett tillfälle såg de uppenbarligen att det de gjorde var ett uttalande. Men i början var de är bara vilka de var. "

Stewarts egen personlighet kvar i utvecklingsstadiet, eftersom det gör för alla i hans eller hennes tidiga 20-talet.

Med "Twilight"-filmerna komplett, och efter så mycket fokus på privatliv också oupplösligt knuten till koncessionen verkar Stewart vara på väg in ett nytt kapitel.

Eller åtminstone att hon kan vara. Stewart kommer inte buga till någon berättelse för sig själv.

"Jag antar att om jag klev utanför mitt eget liv och såg på den, kan du sätta ett bokmärke i," Åh, det är en bra tid att sätta kapitel 3, '  "sade hon.  "Men när du faktiskt lever det, inte . Jag gör inte saker för påverkan. Jag har aldrig kunnat gå utanför min karriär, eller speciellt mitt liv - och du bör aldrig någonsin förväxla de två - och forma det som det är här formbara sak "

Källan


Nya bilder på Robert ute i LA 4/4

På bilderna ser ni när Robert lämnade Chateau Marmont.
  
Källan

Nya bilder på Kristen och Robert ute i Los Feliz 4/4

   
Äntligen nya bilder på Kristen och Robert!!
På bilderna ser ni även CJ, Suzie och Scout som är deras vänner.
 
Bildkällan

Två nya outtaktes på Roberts Blackbook photoshoot

 
Bildkällan  

Roberts nya film "Queen Of The Desert" börjar filmas i september

 
Källan  

Rösta på Kristen i MTV movie awards 2013

Bästa hjälpe för Snow white & the hustman.
Du röstar HÄR
 
Källan  

Breaking dawn part2 posters utan text i HQ

(Klicka på bilderna för att se dom sörre och bättre kvalite)
Jag älskar dessa posters min absoluta favorit poster är den högst upp.
Vilken tycker du bästa om? (Det är ganska svårt att välja en favorit)
 
Källan  

Anthony Mackie nämner Robert med VH1

 

Det fina med kändis intervjuer i den första filmen är att man lär sig något nytt varje gång. Janell Snowden från VH1 intervjuade kväll Anthony Mackie i filmen "Abraham Lincoln: Vampire Hunter".
Skådespelaren sade att hans golf kompis #1 är ingen annan än Robert Pattinson. Menar du allvar?
"Rob Pattinson är en god vän till mig. Låt oss träffas och spela golf tillsammans och dricka i puben. här är min bästa vän" (lucky honom). Alltid skådespelaren, sade att "när du bär Robert "byxor med en fin polo."
 
Källan  
(Snabb översatt)

Video från när Robert surf paddlade i malibu 27/3

Har du missat att se bilderna eller vill se dom igen, klicka då här
 
Källan  

Underbart Robert citat och bild

"Det har varit fantastiskt att spela samma karaktär genom många äventyr. Och det är så konstigt eftersom mitt liv har förändrats så mycket under dessa år, men" Twilight "och Edward Cullen kommer alltid att vara en del av mig. Det har varit hela mitt liv. hela min 20s. Och jag skulle inte ha det på något annat sätt. "
 
- Robert Pattinson, Chicago Sun Times 2012 
 
Källan

Nya bilder på Robert på väg till en lunch under veckan

 
Super snygg
 
Källan 

Dagens bild 1/4

Från The twilight saga, Eclipse premiären i LA.
 
(Nu är det inte många dagar kvar tills Kristen blir 23 år)
 
Bildkälla 

Designer Reem Acra nämner Kristen

"[..] Och jag vet Kristen Stewart -.. För mig att nå Kristen Stewart och sätta den klänningen på hennes [på Oscarsgalan], var bara det stora. Jag tror det var en stor kupp"
 
Källan  

Nya bilder på Robert när han surf paddlar i malibu 27/3

 
 
Källan  

Ny/gammal fanbild med Rob 28/10 2012

Bilden är ifrån Breaking dawn part2 eventet i sydney.
Bildkällan  


slide show