Fråga/svar Kristen som yngre

Jag fick en fråga att lägga upp bilder på Kristen som yngre. Lika vacker som alltid.
 
Jag hoppas du blev nöjd med bilderna, har du något önsknings inlägg skriv en kommentar så fixar jag det.

Max Irons pratar om Robert och Twilight

Klicka på bilden för att se videon, Robert och Twilight nämns 1:45
(Han pratar om vad som skiljer honom från Robert)
Nej, " The Host "är inte nästa" Twilight "tack så mycket. Fråga bara ledande man Irons Max . "Jag såg en artikel i en tidskrift ..." vilken av dessa 12 filmer kan bli nästa "Twilight"? ", säger Irons, tala med mig tillsammans med co-star Jake Abel vid det senaste pressen fest för den kommande Stephenie Meyer anpassning. "Och det listade 12 filmer. Och den gemensamma nämnaren mellan dem var att de hade en ung rösterna, det var det. Jag tror att folk är mer fascinerad av det fenomen som var" Twilight ", men jag tror att fenomenet" Twilight "var unik för böckerna. Du vet, Robert Pattinson som jagade nerför gatan med gäng av franska flickor innan han ens börjat filma. Det har inte hänt oss. "
 
En annan faktor inställning filmerna isär är genre. Medan "Twilight"-serien faller rakt i fantasivärld (med lite ljus skräck element), "The Host" är en science fiction-film centrering på Melanie (Saoirse Ronan), en ung kvinna vars kropp tas över av en parasitisk främmande namnet "Wanda." Ändå fortsätter Melanie medvetande att fortsätta, vilket leder till en bokstavlig kamp om sinnen som ytterligare är komplicerat genom närvaron av två hunky kärlek intressen: Jared (Irons) och Ian (Abel), den senare av dem förälskar sig i "Wanda" även om hon är en utlänning som bor inuti kroppen Jareds flickvän. Fick allt det där?
 
 

En video där Max Irons pratar om skillnaden mellan Twilight och The Host han nämner även Robert.
 
Källan, textkälla Videokälla

Ny/Gammal video på Robert från cosmopolis Cannes premiären

Supersnygg !!
Källan

Robert och Kristen golfade tillsammsns 28/3


Det skrevs på tTitter att Kristen och Rob hade golfat tilammans den 28/3 och nu har Enews laddat upp en video på det.
 
Källan

Påskaftons bilder 30/3

Robert på Golden globes 2013
 
Kristen fick en fråga vem som tog längst på sig innan dom skulle ut på röda mattan under Breaking dawn part2 premiären i madrid 2012.
 

Eric Maddox pratar om Mission: Blacklist och Robert

Eric Maddox - förhörsledaren, författare och OU alumn förklarade processen att hitta och fånga Saddam Hussein och detaljerad de dilemman han ställs inför till cirka 300 personer i Oklahoma Memorial unionens Molly Shi Boren Ballroom. (...) Samma historia är inkapslat i sin bok . "Uppdrag: Svartlista # 1," som en film kommer att baseras starring Robert Pattinson, som spelar Maddox
"Någon vill göra en film om min berättelse - det är mycket spännande", Maddox sagt. Maddox sa att han redan har träffat och lärt känna Pattinson. "Han är en bra kille," Maddox sagt. "När de tog sitt namn fram till mig, jag hade aldrig hört talas om honom förut. Jag tror inte på vampyr filmer och berättelser. Jag visste bara inte vem han var. "
 
Maddox sa att han hade en enda blå skjorta i månader i sitt sökande efter Hussein utan några ändringar av kläder. Skjortan har en bigmouth bas präglad på det, kardborreband fickor och blodfläckar.
"jag fortfarande har det [skjortan.] Jag tror Rob är gonna bära det i filmen," Maddox sagt. Maddox fick vänta fem år för att berätta hans berättelse och skriva boken på grund av den amerikanska regeringen föredrar att hålla det klassificeras, sa han.
"Sedan ville den amerikanska regeringen mig att stödja filmen och ville att jag skulle säga vem jag är och vad jag gör," sade han.
 
Källan  

Robert räddade alligatorn Hollywood

Robert räddade alligatorn Hollywood efter Vanity Fair photoshooten, under kan du läsa vad ett fan skrev om det.
Det är en läsvärd text!
 
"Tänkte jag skulle dela resten av berättelsen med er alla ... Ja, vi vet alla här bilden rätt? Jag besökte Insta-Gator i Louisiana förra helgen med några kolleger Twilighters och råkade upptäcka den på väggen. Jag körde över den och även om bilden inte visar det tydligt, säger papper ovanför bilden som alligator, passande namnet, Hollywood, bor på ranchen och att om du frågar tour guide kan du träffa honom! ! Jag gick genast in i stealth mode knackar personer över försöker hitta guiden eftersom allt som rörde Rob måste jag TOUCH! Hur som helst, äntligen hittat guide, som vi hade smeknamnet Marshmallow Man, eftersom han matas gators marshmallows och eftersom han var varm, och han agerade som om han inte visste vad jag talade om, alla Braun, ingen hjärna, antar jag. Han berättade för oss att gå be kort, rödhårig kille. Så jag gjorde det, och vet du vad han sa till mig? Han sa, "Hollywood är inte här längre. Rob betalade att ha honom släppas ut i naturen. Det är den enda gången vi någonsin gjort. " Naturligtvis började tårarna att bilda, inte för att jag inte fick träffa gator, men eftersom vår Rob är den söta! Jag grät och älskar honom ännu mer om det är möjligt! Och att mina vänner, är resten av historien. "
 
Källan 

Ny/gammal fanbild med Robert i toronto

Källan  

Fråga/svar MTV movie awards 2009-2013

Jag fick en fråga om vilka och när Kristen och Robert har vunnit under MTV movie awards från 2009 tills nu i videos.
 
2009
Bäst kyss
 
Kristen- bästa kvinliga performance 
 
Robert- Bäst fight och breakthrough performance male 
 
(Twilight bästa film)
 
2010
Bäst kyss
Kristen- bästa kvinliga performance
Robert- bästa manliga performance
 
Robert- global superstar (hittade igen video)
(New moon bästa film)
 
2011
Bästa kyss
 
Kristen- bästa kvinliga performance
 
Robert- bästa manliga performance
 
Robert- bäst fight
 
(Eclipse bästa film)
 
2012
Bästa kyss
 
(Breaking dawn part1 bästa film)
 
2013
Kristen eller Robert är inte nominerade i någon kategori i år, vilket jag tycker är jätte tråkigt för dom förtjänar att vara med och vinna, breaking dawn part2 är en underbar film med många bra kyssar som jag cokså lätt skulle kunna vinna.
[Men jag hoppas att Taylor Lautner kommer vinna i ketegorin: bästa shirtless performace] 
 
Jag letade efter videos med bra kvalite men det var inte så lätt, men jag hoppas du blev nöjd.

Ny/Gammal bild på yngre Robert och Kristen

Bildkälla, Källa  

Ny breaking dawn part2 Bella och Edward still

Bildkällan  
 

Robert vann på Kids Choice awards 2013

KCA-röst-Robert-Pattinson
Rob vann i kategorin Favorit UK skådespelare som jag skrev var med i. 
 
Robert Pattinson 
Robert Pattinson började sin skådespelarkarriär i Harry Potter och den flammande bägaren , men är kanske mest känd för sin roll som Edward Cullen i Twilight filmen serien. Baserat på romaner av Stephanie Myer, rollen som Edward catapulted Robert till världsomspännande berömmelse. Under 2010, som heter Time Magazine honom till en av de 100 mest inflytelserika personerna i världen, tillsammans med Forbes lista honom i Forbes 100 Kändisar diagram.
 

Ny/Gammal bild på Kristen och Rob

Bilden är från MTV movie awards 2011.
 
Källan  

Bilder på Kristen från Louis Vuitton utställningen

Bilderna är i bättre kvalite och det var Marc Jacobs utsätllning.
 
Källan  

ny/gammal bild på Kristen och Ken O'Rourke från Berlin

 
Ken O'Rourke var en utav Kristens hårstylister. Kolla på Kristens happy smile!!
Bildkälla  

On the Road still nu otaggad

Bildkällan  

Sista dagen att rösta

Idag är det sista dagen att rösta på din favorit fansite som är nominerad i någon utav kategorierna.
Vinnaren avslöjas i början av april.
 
Du röstar HÄR.

Kristens style på Kids Choice awards 2013

Topp och shorts: Osman Yousefzada
Skor: Christian Louboutin
Smycken: Catbird & Karen
 
Hår av: Adir Abergel
Makeup av: Jillian Dempsey
Naglar av: Ashlie Johsnon
Nagellack: Chanel shade called ‘Taboo’  vår 2013
 
 
 
Källan

Kristen på Kids Choice Award 2013 #4

   
  
Bildkälla 

Designern Osman Yousefzada pratar om Kristens style

Grazia Daily: Hur kom det sig att Kristen hade din design?
Osman: Hennes stylist fattade tycke för den, drog den och och hon älskade det. Jag hade tur! Det är alltid en ära när någon tar till din design. När den hittar ett hem på någon som Kristen Stewart, anser jag mig ödmjuk och lycklig.
 
Grazia Daily: Jobbade du med hennes stylist?
Osman: Jag har ett showroom i LA [Lachambre] som arbetar direkt med hennes stylist.
 
Grazia Daily: Vilka handlar det om Kristen som gjorde att du vill klä henne?
Osman: Kristen har en stark närvaro, men i att det finns återhållsamhet, det finns ett element av mystik ... intriger. Hon känns som en naturlig förlängning av mitt varumärke, så det är klokt för mig att se henne i mina kläder.
 
Grazia Daily: Har du träffat Kristen?
Osman: Skulle inte det vara vackra? Men nej. Jag antar att hon skulle vara riktigt coolt.
 
Grazia Daily: Hur kändes det när du såg Kristen bär din design på röda mattan?
Osman: Jag vaknade till underbara söndag morgon med Twitter bli galen med bilder på Kristen ser fantastisk i vår Pre -Fall kontroll. Hon såg fantastiskt!
 
Grazia Daily: Vad är din dom över hur hon stylade utseendet?
Osman: Det var kallt och inget krångel. Jag kan tänka mig att hon skulle vara så också. ------------- "Jag vaknade på söndag morgon till en Twitter frenesi och bilder på Kristen Stewart ser bedövning i vår pre-fall kontroll" designern berättade ELLE. "En sådan ära och så ödmjuka. "Jag har alltid beundrat henne och alltid tyckt att hon skulle se fantastisk ut i Osman. Hon har denna styrka, och jag älskar att klä starka kvinnor. Jag tycker att hon ser enkelt cool. Inget krångel. Det är precis vad jag älskar mina kläder för att titta, och min design estetiska. "
Källan

Edie Campbell och Walter Salles pratar om Kristen

"Ibland vaknar jag och tänker:" Jag vill se ut som Sherlock Holmes i dag, "och andra gånger jag vill se ut som en häxa från Macbeth", hon berättade. "Annars tycker jag vad Tilda Swinton bär.
Kristen Stewart alltid ser bra - hon bär vad hon vill. Det är samma sak med Alison Mosshart - hon väljer kläder som hon älskar snarare än vad hon tror att hon ska bära. "
Källan  
_______________________________________________________________________________________________
 
Salles träffade Kristen Stewart innan hennes Twilight dagar och insåg att hon hade en djupgående förståelse för Kerouacs bok och hennes karaktär Marylou innan arbetet med filmen.
"Kristen så koncentrerades på uppsättningen, och hon kämpade för det tecknet med allt som hon hade, " Salles säger. "Det var mycket rörande att se det."
Källan  

Kristen på Kids Choice Award 2013 #3 -videos

Rödamattan
 
Källan  

Nya bilder på Rob och Kristen i LA 22/3

 
Bildkällan 
 
Klicka på bilderna så ser du dom större.

Florabotanic i Cloudshop magazine våren 2013

Jag har fotat bilderna så använd www.robstendailynews.blogg.se som källa.

Kristen på Kids Choice Award 2013 #2

 

Kristen vann:
Favoritfilm skådespelerska för The Twilight Saga Breaking Dawn Del 2
Favorit kvinnliga Buttkicker för Snow White and the Huntsman
Bildkälla, bildkälla  

Kristen på Kids Choice Award 2013 #1

         
 
Källan  

David Michôd nämner Rob i Who magazine

Med sin buzz cut, blodiga ansikte och dåliga tänder, är Robert Pattinsons senaste stil långt ifrån hans Twilight karaktär Edward Cullen.
Förändringen är ny australisk film The Rover , som Pattinson, 26, filmar i södra Australien.
"Han är väldigt smart " regissören David Michôd berättade WHO, och tillade att det är en lång väg från Hollywood.
"Det har varit en av de beaut upplevelser - att ströva runt och andas frisk luft, men flugorna driver honom galen".
Källan

Stephenie Meyer pratar om minnen med Rob och Kristen


Till att börja med frågade vi Stephenie hennes enastående minnen av "Twilight" rösterna.
"En av de första är när jag först besökte uppsättningen och jag gick ut på middag," började hon.
"Jag hade inte träffat någon i rösterna. De kom från middag och de var försenade. De kom direkt från ett galleri skjuta där de var alla karaktär kostym, smink ... hela biten. Så första gången jag träffade dem, de var klädd som mina imaginära vänner. Det är inte något du får varje dag. " 

(...) Stephenie igen skrattade hjärtligt när hon påminde sin oförglömliga första möte med Robert Pattinson.
"När Rob och jag träffades första gången, hade vi lunch tillsammans [och] talade om manuset. Vi satt där och argumenterade för en stabil och en halv timme om Edward karaktär.
Och han var verkligen säker på att jag hade fel [i delar]. Jag berättar för honom: "Detta är hur Edward känner ..." Han sa: "Nej, det är hur han känner här. Vi gick fram och tillbaka [det sättet]. Det var lustiga och roligt. "

Hon fortsatte: "Med Kristen (Stewart), är det svårt att välja [en bästa minne].
Det enda jag tänker på först filmar bröllop scenen. Det tog en riktigt lång tid och det var iskallt. En stor del av tiden var vi någonstans i garaget i ett hus som vi inte sköt så vi hade alla redskap där. Kristen var i hennes brudklänning, detta verkligen vacker, satin klänning som passade henne perfekt. Hon var mycket trött. "

var Skådespelerskan "bara så roligt," det 39-åriga romanförfattare sagt. "Det var nära slutet och hon var bara att inse att det var det, var det bröllop. Det var bara roligt, typ av avkoppling under dessa omständigheter. . Som är minnesvärd för mig "
Bildkälla, textkälla

Ny AZ central intervju med Kristen

Låt oss inse det, om du är Kristen Stewart, du kommer alltid att bli känd som skådespelerskan från "Twilight" filmer.
Det är vad som händer när du är ansiktet av en franchise. Men Stewart har också gjort några intressanta mindre filmer, som "The Cake Eaters", "Adventureland" och "The Runaways" (spela en ung Joan Jett). "On the Road" regissören Walter Salles "version av den berömda Jack Kerouac bok, erbjuder Stewart en ny chans att steg bort från Bella Swan.
Hon spelar Marylou, ex-fru av karaktären baserad på Neal Cassady (spelad av Garrett Hedlund). Stewart pratade om det och hur det var att balansera livet mellan blockbusters.
 
Fråga: Du har gjort enorma filmer och små. Detta är någonstans däremellan. Har de känner annorlunda när du gör det?
Svar: Det definitivt inte känns som en indie drag som vi verkligen måste verkligen mixtra för att få folk att veta om det. Den typ av historien, tror jag, folk har väntat på det i decennier, så de människor som har någon investering i det som helst, vem som helst som vill se det, skulle förmodligen ha vetat om det.

F: Detta är en av de böcker som så länge ansågs inte filmable. Har det lägger tryck?
Svar: Åh absolut, min gud. Walter, jag menar, hur många människor tillbringar år gör en dokumentär på jakt efter en eventuell film? Han var inte ens säker på att han skulle göra filmen. Han var bara nöjd och drivs till forskning det och tänka kanske sätta på en film tillsammans. Äran att denna sak är genomsyrad av, är det svårt att röra. Den mängd arbete som det tar att göra dig känna sig validerade, att ens vara där, att ens överväga att hjälpa, är galen - absolut för mig utan motstycke.
 
Fråga: En film version har talat om i flera år.
Svar: Jag tror att titta på listan över aktörer som kom innan (som diskuterades för filmen) och gå, wow, så dessa år gick förbi. Och sedan nästa uppsättning aktörer, missade de ut. Och så kommer detta faktiskt att komma tillsammans med oss? Är detta verkligen kommer att hända?
 
Fråga: Skulle det inte bara stinker vara en av de som missat?
Svar: Åh gud, det skulle vara hemskt. Vi var inte helt såld att den här filmen skulle hända förrän vi var bokstavligen står på rad, inspelning. Även under repetitionen det är som, gosh, kommer detta verkligen att hända? Det skulle ha varit den mest smärtsamma, hemsk upplevelse. Men ganska väntat samtidigt. Jag tycker det är mer förvånande att vi faktiskt gick igenom det.
 
Fråga: Hur förbereder dig för en roll som denna?
Svar: Jag tror att det enda sättet att verkligen tillfredsställa alla som älskar "On the Road" med en film version är att verkligen har verkliga erfarenheter och hoppas att den forskning du har gjort och din kärlek till boken finner sin väg in i din kropp och i dina ben, snarare än genom linje avläsningar, genom spetsiga, planerat-out scener som du minns från boken. Men alla har en annan erfarenhet att läsa den boken. Jag tror att poängen är att titta på folk överraska sig själva snarare än paket och leverera en historia för dig.
 
Fråga: Har mottagning av filmen ärendet till dig? Eller någon film?
Svar: Så fort du verkligen orolig för hur något kommer att konsumeras och på vilken nivå. ... Som skådespelare ska du vanligtvis tänka framåt. Du bör leta framför dig istället för bakom dig. Om erfarenhet av att göra filmen var inte tillräckligt och du slags behöver denna validering i slutet av processen, då du njuter av saker av olika skäl än jag.
 
Fråga: Det här är andra gången som du sannolikt kommer att vara förknippade med tecken i kända böcker. Är det konstigt att vissa människor kommer att tänka på dig när du läser den?
Svar: Ja. Det är ganska otrolig. Häromdagen tog de i en massa exemplar av "On the Road" för oss att skriva. Att jag ens var undertecknandet mitt namn på den boken blåste verkligen mig. Det är galet.
Källan 
 
(Det kommer vara vanlig uppdatering igen, glöm inte att rösta på blog awarden, snart går det inte att rösta längre rösta: här)

Breaking dawn part1- alla borttagna scener

Alla borttagna scener från Breaking Dawn part1, du väljer själv om du vill titta eller inte med SPOILER.
Källan  

Dagens bild 26/3

Bildkälla

Söta och roliga stunder med Kristen

Källan  

Video från The today show med Kristen

Källan  

Dagens video 25/3

Källan  

Dagens Rob bilder 24/3

Bildkälla  

Dagens Kristen bilder 24/3

Bildkälla  

Underbar Robsten video

Källan

Breaking dawn part2 premiär i LA- Kristens style

 
Kläning: Zuhair Murad 2012
Skor: Jimmy Choo
Armband:  Iwona Ludyga
 
Älskar Kristens style från BD2 premiären i LA. Kristen är såå vacker!!
 
Bildkällan

Breaking dawn part2 premiär i LA- Robs style

   
Kostym: mikro houndstooth
Skjorta: Gucci
Skor: Bally, Talamon
 
Supper snygg, älskar de gröna och Rob passar prefekt i det!!
Bildkällan  
 

Behind the scenes från Twilight

Tiden går så snabbt, redan så är Breaking dawn part2 filmat och ute på DVD.
Källan  

Walter Salles pratar om Kristen

HollywoodChicago.com: Jag hittade Kristen Stewart prestation att vara mycket minnesvärd. Vad tror du att hon förstod om Mary Lou att publiken aldrig skulle se om de bara känner henne som Bella Swan?

Salles: jag först hörde talas om Kristen om tiden hon gjorde "Into the Wild" början av 2006, och hon blev rekommenderad till mig för "On the Road". Så vi träffades och när vi började utbyta idéer om boken, inte bara hon vet det inifrån och ut, men hon hade också en fördjupad förståelse av Mary Lou karaktär. Hon insåg att Mary Lou var före sin tid - en fri tänkare och en oberoende beslutsfattare, med tanke på att hon var en kvinna under 1950-talet.

Kristen i sin självständiga filmverk, driver mot roller där kvinnor är oberoende och har en röst. Hon kämpade för rollen med allt som hon kunde, det var mycket rörande. Hon fick tillgång till timmar intervju med den sena Luanne Henderson, som var det verkliga livet grunden för Mary Lou, och att materialet var verkligen inspirerande för henne. Hon insåg hur känsliga och hur icke dömande hennes karaktär var, och det befriade henne att ge en tredimensionell kvalitet som tecken. Jag tycker hennes prestationer är rörliga och generös.
Källan

Max Irons pratar om Rob

Källlan  
 

Jag kommer inte ha tillgång till internet!

Hejsan!
Jag kommer inte ha tillgång till internet från idag till den 27 februari men det kommer komma upp inlägg som jag har fixat. Nya händelser som har hänt under tiden kommer jag lägga upp den 27/3. Det kommer vara runt 4 inlägg varje dag och det kommer vara bilder, style och mycket mera!!
 
Forsätt också att rösta på din favorit blogg på blog awarden.
Bildkälla  

Breaking dawn part2 BTS footage


Källan

Kristen och Rob på föddelsedags fest 20/3

Källan  

Rösta blog award!!

Kristen Stewart / Robert Pattinson fansite
  
pollcode.com free polls 
Film/Serie fansite
  
pollcode.com free polls 
Kändis fansite
  
pollcode.com free polls 
 
Går det inte att rösta så gå in på kommentarer och pröva igen, det går att rösta en gång varje dag för varje kategori.
Jag fick även lägga ihopa två kategorier Bästa film/serie fansite, för det skulle bli mer lika i vissa kategorierna.
 
Det går att rösta tills 29 mars och i början av april länkas vinnarna!!
Lycka till!!

nN fanbild med Rob och Kristen i LA 19/3

Bildkällan

Max Irons och Jake Abel pratar om Rob och Twilight

Källan  

Ny fanbild med Kristen från 15/3

Kriste Stewart släppa loss med kompisar på fredag kväll i Los Angeles.
 
Slå upp El Arco Iris restaurang för vissa mexikansk mat och roligt, var det tidigare Twilight-stjärnan sällskap av en grupp av manliga och kvinnliga vänner, och de beställt en stor skål med kycklingsoppa, en kanna jordgubbar margarita och en kanna av huset speciella margarita.
 
"Kristen och hennes vänner gjorde en tequila skott, "en åskådare berättar människor.
"Personalen sade att Kristen var super söt och var mycket tacksam och även tog bilder med dem." Dressed nonchalant i jeans och en vit t-shirt , skådespelerskan bar hennes hår vågigt och ner och blixtrade en fred undertecknar i ett foto som togs i matställe.
Källan

Nya fanbilder med Rob från The Rover inspelningen

Bildkällan  

Jules Stewart pratar om Kristen

Kristen Stewart kan ha hoppat av sin mamma Jules Stewart regidebut, K-11, men det betyder inte att hon inte är med i filmen. K.Stew gör en sång cameo i filmen om en affärsman, Raymond Saxx (spelad av Goran Visnjic), som finner himselft kastas i homosexuella och transsexuella enhet av en Los Angeles-fängelse efter att han gripits för drogmissbruk.
"Vi hade en roll att vi inte kunde hitta rätt röst för och det är Raymond sekreterare," Jules berättade för mig på hennes Libertine Films produktionskontor i LA .
 
"När han är i telefon frenetiskt försöker ringa utanför, försöker få information, svarar hans sekreterare telefonen och pratar med honom, och att det i själva verket är Kristen. Det var perfekt, eftersom Hon kom i sista sekund och slog ut det. Det var perfekt. "
 
Kristen ursprungligen hade skrivit på för att spela fjäril, en ung transsexuell kvinna som är i fängelse för mord.
 
"Timingen var bara dålig och det inte heller skulle bli en Kristen Stewart film," Jules sagt. "Hon skulle vara nr 4 på listan och hon var villig att göra det, men vi erkände att allmänheten inte var villig att låta henne göra det. Hon skulle vara nr 4 [men] hon skulle alltid vara nr 1. Det är verkligen inte rättvist för andra aktörer som verkligen driver berättelsen det var bättre för alla att hon inte var inblandad.
 
" Jules son Cameron har en liten roll som en jailhouse BOV i filmen.
Nix, vill han inte den typ av berömmelse hans syster har. "Han har gjort några saker och han är villig att göra saker om det är rätt projekt," Jules förklaras. "Men han är inte ute slå trottoaren försöker få en tillförordnad jobb.
 
Han är grepp i filmindustrin och han är ganska nöjd att göra det och han är mycket framgångsrik." Hon hoppas att rikta Kristen någon dag. "Jag tror inte någon i heta stolen, i regissörens stol skulle skruva ner möjligheten att arbeta med någon som är riktigt duktig, " Jules sagt.
För nu, hon försöker få till den uppmärksamhet hon får för K-11 samt publicitet hon har att göra för att knyka. Hon har lärt sig vad man ska göra, och inte göra, när det handlar om pressen genom att titta på sin dotter. ut? "Ja, inte röra mitt hår [under intervjuer], försök att inte vara nervös," Jules och tillade, "Jag "har lärt mig mycket av min dotter. Hon är verkligen smart och hon är verkligen roligt och hon har en riktig fast grepp om hennes ställning i livet, och jag verkligen respekterar henne för det. Hon är fast. Hon rotade, verkligen fast. Hon är en gammal själ . Vi älskar henne för det. "

(Hon berättar varför Kristen inte gjortde K-11)
Källan  

Nya bilder på Rob i Australien 17 mars

 
Källan  

Dagens söta bild 19/3

Bildkälla 

Gammal bild på Rob från Marc Jacobs utställning nu i HQ

 
Klicka på bilden för att se den i HQ
Bildkällan 

Stephenie Meyer nämner Kristen

Runt 7:20
Källan  

Ny fanbild med Rob under The Rover inspelningen

Bildkällan  

Kristens micro-cameo för K-11

Källan 

Underbart Rob citat

 
''I guess I am quite shy and I also like to do things where I have a little time to think about what Im saying first. Im not very good at thinking before I open my mouth to speak. It has been known to get me in to trouble.''
-Robert Pattinson

Dagens bild 17/3

Bilden är från Comic Con 2011.
Bildkälla  

RobstenDailyNews- blog awards

Information:
Bästa Kristen Stewart / Robert Pattinon fanste ska vara en fansite om någon av dom två eller båda.
Bästa film fansite ska vara en fansite om någon film.
Bästa serie fanste ska vara om någon serie.
Bästa kändis fanste ska vara om någon kändis.
 
Hur du nomineringar:
De du ska göra för att nominera din eller någon annans fansite är bara att skriva i vilken kategori och vad bloggens adress är.  Det går även att nominera fler än en blogg.
 
Du kan redan NU nominera fansite som du äger/tycker om. Det går att nominer tills den 20 mars 2013.
Efter den 20mars kan du börja rösta (mer information kommer då)
 
Vinnarna:
Det kommer vara en vinnare för varje kategori, och vinnaren kommer få stor bildlänk i menyn under 2-3 månader.

Ny/gammla bild på Rob och Eric Maddox

Eric Maddox uppdaterade bilden på sin facebook sida 28 november 2012.
Källan  

nytt breaking dawn behind the scenes klipp

Källan  

10 utav Robs roligaste ansiktsuttryck enligt Entertainmentwise

 
                  
 
Han är en av de mest attraktiva stjärnorna på planeten, men även han kan dra några udda ansikten
 
Robert Pattinson - för många, den hetaste mannen på jordens yta.
 
Hans lynnig glöd i Twilight filmerna har gjort honom till en hjärt-dunka för ett oräkneligt antal människor runt om i världen - men även han vet hur man har ett rolig ansikte!
 
En del av Rob överklagande är hans fräcka attityd till intervjuer och PR framträdanden, och vi har avrundat 10 av sina roligaste ansikten från senaste året. De inkluderar: förvirrad utseende, oskyldiga utseende, pirat utseende, gorping Titta, det onda titta, det yay utseende, Posh Spice utseende, prata med en baby utseende, upprörda utseende och farfar magra utseende.
 
Källan  
Själv tycker jag att Rob alltid har snygga ansiktsuttryck för han är såå snygg 

Ny The Rover bild på Rob och intervjuer

Från, Sunday morning herald:
"Det är mycket märkligt,'' Robert Pattinson säger. '' Det är något konstigt och störande om hela förhållandet.''

The Twilight skådespelaren talar om de två tecknen i centrum för sin nya film, The Rover, som avslutat inspelningen på lördag i outback södra Australien. Han spelar en ung man, Rey, fast i en orolig, farlig allians med en främling, Eric (Guy Pearce), i en inte alltför avlägsen framtid.
The Rover är den mycket efterlängtade nya film från David Michod, författaren och regissören av djurriket. Titeln syftar på Pearce karaktär:. Skadade, ensam, helt utan hopp Pattinson har gjutning sitt nät mycket sedan hans ledande roll i vilt framgångsrika Twilight-filmerna gav honom kändis och en viss paparazzi uppmärksamhet.
Han är snabb och ibland självironiskt, och har en förvånansvärt hjärtligt skratt. Söker roller efter Twilight, säger han,
 
'' Jag vet inte om jag nödvändigtvis något bra på skulptera en karriär eller något. Men jag vet vad jag vill göra.''
Han ville vara en del av The Rover eftersom'' det var ett original manus och det var en av de delar där man läser det och du tänker, "Jag skulle älska att göra det , men jag vet att jag aldrig att jag kommer att få det.'' '. Där'' redan självförgörande innan jag ens börjat'' , säger han. I den här filmen, han är en lång väg från Debonair 19th-talet fransman i Bel Ami eller New York miljardären av Cosmopolis, två av hans senaste roller.
 
Den närmaste framtiden att Rey lever har en uppdelade, improviserat, desperat känsla, och Pattinsons utseende är i linje:. Misskött och orakad, med smink som missfärgas tänderna Rey är en amerikan som har kommit till Australien med sin bror . Han är, säger Pattinson, '' den typ av person som har uppfostrats att tro att de är oförmögna att leva självständigt. Någon har alltid letat efter honom.'' När han skild från sin bror,'' nästan den första personen som kommer tillsammans, tar han dem. Det spelar ingen roll hur han blir behandlad.'' och Eric behandlar honom mycket illa i början.
 
The Rover sköts över sju veckor, avslutas med mer än två veckor i den avlägsna lilla staden Marree, 685 kilometer norr om Adelaide, vars befolkning på 90 mer än fördubblades med närvaron av filmen besättning. Nästan varje del av Marree har införlivats i världen av filmen. Filmskaparna sa att det kändes som sina egna Hollywood-studio backlot.
 
The Rover äger rum '' i en ospecificerad relativt nära framtid, efter ett antal år av ganska allvarligt stadig västerländska ekonomiska nedgången,'' Michod säger. '' Det är inte efter apokalypsen.
Detta är en Australien som gått sönder i ett slags resursrika tredje världen land.'' Han började inte med tanken på denna nära framtid, men med gåtfulla, skiftande förhållandet mellan de två centrala karaktärer. Han skrev rollen som Eric för Pearce, men inte börja tänka på Pattinson tills de möttes i Los Angeles.
Han hade inte - och har fortfarande inte - sett någon av Twilight filmerna, men hade fått veta att Pattinson var intressant.
 
Han tyckte Pattinson var '' riktigt smart, och inte den typ av vackra pojke jag väntade. Så snart det var dags att börja testa ... han var mitt första val, på långa vägar.''
 
 
Från; The daily telegraph:
Edward Cullen skulle inte vara fem minuter i bakning värme Marree, en en-pub stad 650 kilometer norr om Adelaide. Men Robert Pattinson har kanaliseras den fysiska obehag av hans sju veckor sommaren skjuter i mitten av Aussie Outback till ett tecken han hoppas kommer att göra en lika outplånligt intryck som Twilight vampyr.
 
"Det läggs mycket till prestanda -. täcks i smuts, hälla svett, med massor av flugor omkring dig förlorar dina hämningar ganska snabbt," den engelska stjärnan sade på uppsättningen av hans senaste film, The Rover, där han sport en rå DIY frisyr och dåligt skämda tänder. en neo-western uppsättning i en brutal, anarkistiskt snar framtid, är $ 12.000.000 filmregissören David Michod är hett efterlängtade uppföljningen till internationellt hyllade Animal Kingdom. Guy Pearce spelar huvudrollen, en förbittrad outsider med vilken Pattinsons naiva offer bildar en orolig allians.
 
Marree, befolkning 90, är ungefär så långt från Hollywood som skådespelare kan få. "Det är bra på vissa sätt," . Pattinson säger "... Du definitivt sluta göra en annan film vara i öknen har en rolig effekt Det ändrar dig på ett sätt" Pattinson bekräftade sitt deltagande i tre kommande projekt: Werner Herzog drottning av öknen med Naomi Watts och Jude Law, Kartor till stjärnorna, en komedi regisserad av David Cronenberg (Cosmopolis) och hålla fast Into Me med Carey Mulligan.

[ Filmning på The Rover, som har tillbringat tid på plats i Hammond, Quorn, Copley, och Leigh Creek, insvept igår Pattinson sa att han hade för avsikt att ta nästa tre veckor ledigt, men bekräftade hans deltagande i tre kommande projekt: Werner Herzog drottning av öknen, med Naomi Watts och Jude Law, Kartor till stjärnorna, en komedi regisserad av David Cronenberg (Cosmopolis) och hålla fast i mig, med Carey Mulligan.]
 
Källan
(Jag har snabb översatt texten)

Chicaga Sun Times intervju med Kristen

" Människan är bara djur ", säger Kristen Stewart. "Det handlar om hårt att leva och klämma varenda droppe av livet och inte förnekar några aspekter av det."

Trots hennes upp-och-ned privatliv är Stewart talar inte om sig själv eller några dramer som har tabloid rubriker knutna till dem. Istället, hon funderar över sina explicita scener i "On the Road" öppnar fredag. "Så mycket illustreras tydligt genom hennes sexualitet i hennes film" Stewart säger om hennes karaktär Marylou. "Men det var ingenting om det som verkade meningslöst. Det verkade bara så nödvändigt. Det fanns helt enkelt ingen tvekan om att detta skulle vara en mer sexuell roll. " Baserat på den klassiska boken av Jack Kerouac, är denna anpassning om en ung författare vid namn Sal Paradise (Sam Riley) vars liv vänder upp och ner under en längdskidåkning väg resa med Dean Moriarty (Garrett Hedlund) och hans flickvän, Marylou.

"Hon är en väldigt dedikerad artist", säger Hedlund att arbeta med Stewart. "Hon läste den här boken på 15 och fastnat med detta projekt. Det innebar att mycket för henne. " Efter tumultartade 2012 som förde hennes sista "Twilight"-film som Bella, säger Stewart nu "Jag gör allt rätt. Nej, jag gör faktiskt bra. Jag är lycklig. "
 
1. Minns du när du först läsa "On the Road?" Det var på en litteraturlista på min skola. Jag minns att det var bokstavligen bredvid "The Scarlet Letter" och "Räddaren i nöden". Dessa böcker skulle ha varit coolt också, men jag ville att välja den mest annan och gick för det. Jag hade den största tiden för eventuellt hela min akademiska karriär läsa den här boken. Jag inriktade bara med den perioden i boken och tänkte, "Wow. Jag älskar dessa ord. "
 
2. Vad talade till dig i dessa ord? Jag älskade att boken berättade för mig att det var mitt jobb att välja hur mitt liv skulle bli. Det var ett medvetet val eftersom livet inte bara hända dig. Det berättade för mig att du måste använda varje sekund i livet. Du kan inte få ro och låta livet gå dig förbi. Människorna i den här boken var aggressivt bodde. Dessutom var det inte om vad som händer med dem i slutet. Det handlade om vad som händer med dig i mitten också.
 
3. Så det fanns några bra liv lektioner här? Boken också berättar om något driver dig galen, inte förneka det. Bara vänta. Lista ut det. Låt ingenting överväldiga dig eller sopa det under mattan. Återigen dessa människor i "On the Road" inför livet rakt på sak.
 
4. Är Marylou din mest vågade karaktär? Jag ville inte bara spela det vilda, sexig, flicka. Ja, hon är vågad, men min favorit sak om att ta denna karaktär på är att hon är självmedveten och helt inte självmedveten. Hon är någon som kan utnyttja sina rädslor i livet även om hon inte är över känslor som svartsjuka.
 
5. Saknar du Bella? Är det konstigt efter alla dessa år av "Twilight"-filmerna att tro att du aldrig kommer att göra en annan? Det svåraste jag någonsin gjort är att gå iväg till ett annat projekt som "On the Road" undrar om Bella skulle fortfarande stanna med mig. Jag tog inte många andra projekt medan vi gjorde "Twilight". I slutändan hade Bella fastnar inte med mig mer än någon annan karaktär. Naturligtvis finns det människor som så genuint älskar "Twilight" filmer och böcker som de har sagt, "Varenda gång jag ser dig i en film, du är fortfarande Bella för mig." Det inte stör mig. Jag bara säger "Fantastiskt, du är en stor Bella fläkt. Jag kan helt relatera. Jag är ett fan av Bella också. "Jag tror människor antar att jag är Bella. Jag måste bevisa för dem att jag kan göra andra saker och att hon var bara ett tecken.
Källan  

Ny/gammal bild på Rob med en stylist från Vanity Fair photoshoot-09

Källa  

On the Road still i HQ

Bildkälla  

The Rover still

Bildkälla  

Ny fanbild med Kristen på Cafe Figaro i Los Feliz 14/3

Bildkällan 

Stephenie Meyer nämner Kristen och Rob med The Times

Jag börjar fråga Meyer om hon känner sig ansvarig för knappt tänkbara nivå av granskning skådespelarna har fått utstå, men jag får bara så långt som "Känner du dig ..." "... skuld?" hon avbryter. "Absolut. Här är det: det finns vissa aktörer som vill vara världsberömda, vara att känt namn, och även om de kanske upptäcker att det finns en hel del negativa saker är involverade i det, det är vad de vill.
Men det gäller inte Kristen och Rob. Det är det som gör det slags ironiskt och tragiskt ". Ser att jag förbluffad av hennes val av ord, förtydligar Meyer: "Jag tror inte att de åtnjuter de delar [av berömmelse] att andra människor skulle. Och jag får helt det, eftersom det inte skulle vara min grej heller. Samtidigt - och det är där skulden kommer från - det är skapat denna fina, fredlig plats för mig.
 De tog alla mina värme, som jag tycker illa om. Jag vet bara inte. Om de hade valet.
 
Jag har ingen aning om de skulle även göra Twilight igen. Jag tror att allt detta har kommit till ett högt pris. " Meyer tillägger att hon inte har sett någon av dem sedan den senaste Breaking Dawn premiär, och missade deras företag djupt under inspelningen av The Host.
Ändå har hon ännu inte kände sig inspirerad att söka någon av Pattinsons eget skrivande, som innehåller en skärm anpassning av Martin Amis roman Pengar ungefär så långt bort från Twilight som det är möjligt att få.
"Nej, jag har inte läsa hans manus, " erkänner hon, fåraktigt, ser förvånad över att jag känner till dess existens. "Jag skulle vara intresserad ... och lite rädd.
Källan 

Marie-Amélie Sauve nämner Kristen

Tillbaka till Balenciaga - hur var det att arbeta med Kristen Stewart?

Hon kom till Balenciaga pågrund av sin vänskap med Nicolas, och hon är snäll, hon har en mycket stark karaktär. Vi gjorde flera saker tillsammans och hon var verkligen inspirerande. Hon har mycket energi, och det är alltid en stor upplevelse att samarbeta med henne.
Källan 

Ny On the Road still i HQ

Bildkällan 

Dagens bild 14/3

Kristen och Rob är så vackra tillsammans, hur glad blir man inte av bilden?
Bildkällan 

Video och MTV intevrju från Comic Con 2012

 


Jag älskar bilderna och videos ifrån Comic Con, absolut några utav dom bästa ''Twilight tillfällena'' och MTV intervjuerna.
Källa, källa

Ny fanbild med Kristen och Taylor 13 mars

Bildkällan  

Ny bilder på Kristen och Taylor Lautner med några vänner 12 mars HQ

 
Källan  

The Rover är trender på twitter

Bildkällan

MTV skriver om The Rover

Efter chockerande fans i hans första post-"Twilight"-film, David Cronenberg är hallucinatorisk "Cosmopolis" Robert Pattinson är inte ute efter att gunga tillbaka mot mainstream riktigt än.

Pattinson har återigen befann sig med en pistol i ansiktet på The Rover ", en" existentiell "västra uppsättning i den australiensiska vildmarken för den närmaste framtiden, efter en omvälvande finansiell kollaps. Entertainment Weekly skrev bara en första titt på "The Rover, "som också stjärnor Guy Pearce, och filmen redan ser ut som en annan avgång för hjärtekrossare.

"The Rover" kommer från minnet av "Great Gatsby"-stjärnan Joel Edgerton och hans frekventa kollaboratör David Michôd . Den senare tidigare insats, "Animal Kingdom", bländade kritikerna inledde Edgerton är numera blomstrande karriär och tjänade Jacki Weaver sin första nominering Oscar. För denna andra funktion Michôd s föra tillbaka Pearce att återigen undersöka den mörkare sidan av sitt hemland Australien.

I filmen spelar Pattinson Reynolds, en man letar efter sin stulna bil och den viktiga objekt han lämnade in den. Michôd talade med EW om tonen i "The Rover" och hur Reynolds passar in i världen. "Den grundläggande historien är egentligen ganska elementärt." Michôd sagt. "Du har en riktigt mörk, farlig, mordisk person i Guy karaktär, och i Robs karaktär du har en ganska orolig och skadade, men vacker och naiv, själ."

Michôd beskrivning av Pattinsons och Pearce karaktärer kunde inte verkar mer on-the-money när man tittar på den första bilden. I den stilla, knuffar en vildsint ser Pearce ett vapen i ansiktet på en blodig och slagen Pattinson.

Medan "The Rover" ligger i den nära framtiden australiensiska vildmarken, bör du inte förutsätta att Pattinson är huvudrollen i en alternativ omstart av "Mad Max". "Du sätter bilar i öknen i Australien och människor kommer att tänka på" Mad Max "," Michôd sagt. "Och med all respekt för den filmen - och jag betonar det - jag tror" The Rover "kommer att bli mycket mer skrämmande äkta och hotfulla."

Källan 


Rösta på Breaking dawn part1 för Home Media Magazine Awards

Best Theatrical Disc
The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1
 
Best Packaging
The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1 Target exclusive (flower prop collectible), Lionsgate/Summit
 
Best Extras/Bonus Materials
The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1, Lionsgate/Summit
 
Best Fantasy
The Twilight Saga: Breaking Dawn — Part 1, Lionsgate/Summit
 
Rösta HÄR 
Källan

Kristen illustration i Herself magazine under våren/sommaren 2013

Källan 

Första The Rover still på Rob och Guy Pearce

 
Australien grundades som en förvaringsplats för skurkar och brottslingar - en usel bikupa av avskum och skurkaktighet, som det brittiska imperiet egen Mos Eisley. Naturligtvis var det länge sedan och den australiska nationella uppförande har sedan skiftat från "döda eller dödas" till "leva och låta leva", men David Michôd s skitiga 2010 drama Animal Kingdom krönika några av landets mer moderna kriminella ättlingar. I sin kommande andraårsstuderande ansträngning, The Rover tar regissören saker ytterligare.

Robert Pattinson spelar en denizen av Outback inom en snar framtid, efter en världsomspännande finansiell kollaps har skickat många som han kör till de ännu livskraftiga gruvorna i australiska öknen. "Det är som en ny guldrush", säger Michôd. "När människor från alla hörn av världen har kommit ut till öknen för att skrapa ut en existens. Petty brottslingar och skojare och hustlers. "Guy Pearce, som hade en okaraktäristiskt reserverade roll i  djurriket , får sjunka tänderna i en fint otäck del mittemot Pattinson. "Den grundläggande historien är egentligen ganska elementärt", säger Michôd. "Du har en riktigt mörk, farlig, mordisk person i Guy karaktär, och i Robs karaktär du har en ganska orolig och skadade, men vacker och naiv, själ."

Naturligtvis bara genom sin inställning och grundläggande intrig, The Rover är redo att göra jämförelser till en av Antipodean landets mest minnesvärda filmiska bidrag. "Du sätter bilar i öknen i Australien och människor kommer att tänka på Mad Max ", säger Michôd. "Och med all respekt för den filmen - och jag betonar det - jag tror  The Rover kommer att bli mycket mer skrämmande äkta och hotfulla. "

Källan 


Ny bild på Rob från The Rover

På bilden är även Guy Pearce och Samuel Johnson med.
Bildkälla  

Ny/gammal bild på Rob med kusin Robin Pattinson

Bildkälla  

Filmtips på onsdag

Viasat film drama kommer vissa Twilight på tv klockan 19:00 onsdag (13/3).
[Så nu kanske du vet vad du ska göra på onsdag, 19:00?]
 

Bilder ifrån Bel ami inspelning i Budapest 2010

   
Källan  

Underbar Robsten video ''bästa dagarna i mitt liv''

Källan  

ny fanbild med Kristen på en golfbana i LA 11/3

 
Källan  

Nya stills från Breaking dawn part1

Underbara stills från en underbar film saga.
Bildkällan  

Ny design

Jag har ett tag fixat en ny ljus design på bloggen och nu har jag laddat upp den. Ser du inte designen klicka på F5.
 
 

Kimora Lee Simmons nämner Rob

En stjärna vars stil jag älskar är ...
''Robert Pattinson. Han har fört en tydlig perspektiv att skräddarsy den röda mattan. Och han är så dashing!''
Källan  
 

Paul Wesley nämner Rob

Källan
 

Dagens bild 11/3

Teen Choice Awards 2009
Bildkälla  
 

Nya bilder från Rover inspelningen under natten

 
Källan  
 

Max Irons nämner Rob

''Jag tror inte jag någonsin kommer bli lika stor som Robert Pattinson.''
 
''Världen är mycket i samma anda som Twilight, och det finns klart ett stort fanbas där ute. Men jag kan inte tänka mig att vara så stor som Robert Pattinson. Jag är inte säker att jag skulle kunna hantera den nivån av berömmelse.''
Källan  
 
 

Ny/Gammal video på Rob och David Cronenberg

Videon är från Cosmopolis Berlin premiären. Sååå snygg Rob är!!
Källan 
 

Ny/Gammal bild på Kristen och hårstylisten Ken O' Rourke

Bildkälla 
 

Ny/Gammal fanbild med Rob från BD1 London premiären

Bildkälla 
 

Jim Sturgess pratar om Kristen och the big shoe med BBC america

[Runt 4:50 nämns Kristen]
Källan
 

Kristens ''vinröda'' skinnjacka

Jag fick en fråga vad Kristens vinröda skinnjacka heter, det är en: AllSaints Rixey Leather Bomber Jacket
från 2012 kollektion.
 
Bilderna är ifrån Toronto 09.05-2012
 
[Jag vill också tacka dig som skrev dom positiva orden, tack]

MyAnna buring pratar om Rob och Kristen

När Marie Claire träffade Twilight och Downton Abbey stjärna MyAnna Buring vi var tvungna att fråga vad hon tyckte mest attraktiva om den brittiska stjärnan. MyAnna berättade: ''Robert Pattinson föddes vacker, han var bara en av de lyckliga."

Även om hon var snabb att betona hur begåvad han var och att det ibland kan förbises. "Robert är en riktigt bra skådespelare många människor glömmer att" MyAnna sagt. "Att spela mörkt och grubblande och lust och kär någon är inte så lätt ". Och det är något som Robert Pattinson drar iväg med eftertryck när man spelar Edward Cullen - så mycket så vi ofta gått vilse i ögat under Twilight filmerna. Efter att ha tillbringat sex månader på plats med Robert under inspelningen av Breaking Dawn Del 1 och 2, var MyAnna i vördnad av skådespelaren tillade: "Du får på en uppsättning och inse hur udda och obekväma [spelar någon kär] kan vara. Men människor som Rob gör det mycket naturligt och enkelt. Jag tror att det är något mycket attraktivt om det. " Det finns verkligen!
___________________________________________________________________________________________________
Efter att ha spelat en så ikonisk roll skulle Kristen lida väl effekterna av att vara typecast men Myanna var angelägen om att betona att detta inte skulle vara fallet hoppar till stjärnans försvar.
Myanna berättade: "Kristen Stewart är en mycket mångsidig och mycket naturligt skådespelerska Om hon bär på arbete, som hon kommer att göra, på det sätt som hon har att plocka verkligen eklektisk roller jag tror inte att hon någonsin kommer att vara typecast. "
Och om det inte var nog ett argument Svensk-födda stjärnan fortsatte till hennes beröm Kristen tillade: ". Twilight kommer att bli en fantastisk bakgrund för Kristen, hon är för bra skådespelerska att vara under tummen av Bella evigt" Även om de kan ha haft väldigt få scener tillsammans under filmen serien gjorde Myanna och Kristen spenderar . sex månader på plats och fick en stark insikt i varandras
"Kristen var härlig, ' Myanna sagt. "Hon är verkligen jordnära och även ser fantastisk på kryckor!
Källan 
 

Kate del Castillo nämner Kristen

SBC: Fick du jobba med Kristen Stewart? Jag hörde att hon var i filmen och om du gjorde, gjorde du dela några scener med henne?

KC: Nej, hon var inte i filmen. Jag tror att hon gjorde några röster bara men jag definitivt träffade henne och hon är fantastiskt, hon är en sweetheart, hon var riktigt nice med mig, men jag spelade många saker med sin bror Cam. Jules och hela hennes familj är fantastiskt, jag önskar [Kristen] skulle ha spelat en roll i filmen eftersom hon är en stor, fantastisk ung skådespelerska
Källan 
 

information du förmodligen inte visste om The Twilight sagan

1. Bill Condon klippa ut den ursprungliga öppningen scenen för Breaking Dawn - Part 1 - med Volturi - eftersom det undergrävde det faktum att sagan slut är Bellas historia. "Den Volturi kändes som ett villospår," Condon säger. Han förklarar också att han lagt tillbaka den i för den utökade upplagan just eftersom det ger en "lämplig" början för hela Breaking Dawn historia.

 

2. Kristen Stewart är den ultimata Twi-hårt och hon minns hur hon kände när hon läste böckerna för första gången. Hon minns det som intresserade henne, minns hon vad gjorde henne gråta. Enligt Condon, var en del av det slutliga manus process som hon skulle lobba för vissa stunder att sättas tillbaka i eller vissa linjer sättas tillbaka i - och ofta lyckats. "Hon vet detta, liksom någon", säger han.

 

3. Detta är den verkliga bokstöd till Catherine Hardwicke : s film med balen sång (Iron & Wine s "Flightless Bird") från den första filmen.

 

4. Aktörerna förskönas sina tal bröllop toast efter Stephenie Meyer skrev konturer för de flesta av dem.

 

5. När tiden kom för att filma den första delen av älskog scen där Bella går Edward i vattnet, slutade det aldrig regna och det var för kallt. "Så vi stoppade på den tanken," Condon förklarar. "Och sedan när filmen var klar, gick vi ner till Jungfruöarna och gjorde detta en scen där - vilket är den bokstavliga kväll att skjuta Breaking Dawn ".

 

6. Det var en mer explicit version av "fulländning" scenen. "Det var inte så mycket annorlunda", säger han, "men det var mer av en känsla, förmodligen, att de hade sex. Och alltid gjort romantiskt, men dessa saker blivit så subjektiva: att dragkraft som han precis som vi tona ut, det var mer av det ".

7. Condon tittade på Breaking Dawn - Part 1 som en krönika om de första dagarna av ett äktenskap. "Det handlar om justeringar av en första året äktenskap, och det är vad dessa tecken går igenom. De har båda uppnått sina fantasier och nu har vaknat upp och de lever med verkligheten. "

 

8. Per Condon, Kristen är en bra kock!

9. Condon har en stor vision för sina stjärnor respektive framtid i Hollywood. "Jag kan se Kristen [Stewart] som regissör. Jag kan se Rob [Pattinson] som författare. Jag kan se Taylor [Lautner] som producent och studio huvud. De är mycket mycket filmälskare.

 

10. Condon var glad att återställa "du har mat i håret" scen där Jakob kastar en matskål på Rosalie huvud efter att hon nedlåtande placerar den vid hans fötter som om han är en hund. "Vi tog det eftersom det var en sådan intensiv stund", förklarar han. "Men det var ett nära samtal, eftersom det gav en viss komisk lättnad just när du ville ha den." Condon tillägger att Lautner blev expert på lobbing att skål på skådespelerskan Nikki Reed huvud. Han ville se till att han fick skålen precis där det behövs för att vara och han fick ganska bra på det med att ta 12 eller så. "

 

För att läsa fler kan du klicka här.
 
  

Ny breaking dawn behind the scenes klipp

 
Källan  
 

Kristen sjunger

 
 
Kanske något du inte visste om Kristen?

 


Bilder ifrån MTV Video Music Awards 2008

Alltid lika vackra, som då och nu.
Källan  
 

Dagens bild 8/3

Älskar deras blickar mot varandra och deras vackra smile
Bildkälla  
 

EW magazine intervju med Kristen

 Vi träffade Kristen Stewart dagar efter att hon dök vid Academy Awards med den mest ovanliga tillbehör: kryckor. "Det är mycket bättre nu", säger hon. Som hon skadade på en glasbit. Stewart, som nyligen skrivit på för att stjärnan i The Big Shoe, säger hon har spenderat tid med en viss Twilight costar. Nej, inte det ett - Taylor Lautner. "Det har varit så länge sedan vi har varit i [LA] samtidigt. Jag har sett en lor av den unge lout." Med Breaking Dawn - Part 2 (.. 2012, 1 tim, 55 min, PG-13) nu ut på DVD, bad vi henne att nämna hennes fem bästa ögonblick från franchise.
 
1. TWILIGHT PROM "Detta är nummer ett på min lista för en anledning", säger Stewart i slutscenen i 2008 filmen. "Jag minns att trampa på Rob fötter i mina sneakers, och vi lyssnade på den låten [" Flightless Bird, American Mouth "av Iron & Wine] hela natten. Det var i slutet av skott, och vi var alla så nära och inte vilja att gå hem än. Det är den en scen jag tittar på och alltid börja gråta. Och är inte lite generad över det. "
 
2. NEW MOON REUNION "Vi hade runt 200 personer - turister, lokalbefolkningen - titta som det var teater," Stewart säger om Bella och Edwards italienska återförening. "De skulle vara tyst för filmning, och i slutet av varje ta de skulle applådera jag kraschade genom fontänen och in Rob armar -. Måste vi ha gjort det 15 gånger -., Och de skulle klappa varje gång"
 
3 . Breaking Dawn - DEL 1 bröllop Det var inte lätt att hålla Stewart bröllop klä en hemlighet. "De satte mig i f. --- ing Volturi kappa", säger hon. Men hon älskar att komma ihåg att resa ner i gången. "Det är denna känsla jag hade att det var som en riktig bröllop. Jag har dessa minnen av det som inte är i linje med en film. Det känns som mina minnen. Du har plats i ditt sinne för karaktär, och då finns det utrymme för själv. Det minnet är definitivt mer min. "
 
4. TRUCK STOP Stewart minns ömt en "random" scen från Twilight. "Jag tvättar min bil, och Rob droppar mig plötsligt", säger hon. "Det var så spänd skytte Twilight, och här är denna lilla scen som kändes som det var av en 80- film. Han gör denna coola lilla drag, och vi är typ av dans runt varandra. Vi fortfarande talar om denna scen och hur kul det var. Han minns vad jag hade på mig. Jag minns allt om den dagen. "
 
5. One Last Dance Den sista scenen Stewart någonsin sköt med Lautner är också en av hennes favoriter. "Dancing tillsammans i slutet av Bellas bröllop var otroligt känslomässigt", säger hon. "Vi lyssnade på Christina Perri är en tusen år" och det var perfekt - för karaktärerna och vi också. "
 
(Snabb översatt texten)
Källan  
 

Nya/gammla fanbilder på Rob från BD2 premiären i London

Källan  
 

Breaking daen part2 Bella och Edward still HQ

Underbar, vacker still. Själv älskar jag Breaking dawn part2!!
Bildkälla
 

Julie Bowen nämner Kristen

"Det var en stor utveckling i stil för mig att växa upp och säga: 'Jag måste ta mode på allvar för mitt jobb." Jag har en stylist nu, och hon försöker få mig att bära mer avslöjande saker.
Hon är Kristen Stewarts stylist "Emmy vinnaren säger hänvisning Tara Swennen. "Jag åker dit och se allt detta fantastiska funky grejer, och jag vet att det är för henne. Om jag får K-Stew har castoffs, det är okej med mig."
Källan  
 

Jim Sturgess pratar om Kristen och the big shoe

Jim har ännu inte träffat Kristen men hon är uppenbarligen väl medveten om sitt arbete.
"Nej, jag har aldrig träffat henne, så det ska bli spännande," han entusiastiskt. "
Jag vet vem hon är. Jag har sett henne i några stora filmer. Hon gjorde en film som heter "Adventureland" som jag gillade. "
Och hur exakt kommer hennes karaktär, Elisabets och Kristens alla passar tillsammans? "Elizabeth Banks spelar en terapeut som försöker locka mig, som är hyrts av min familj att lirka mig till att göra shoes igen.
 
Jag är typ av en pensionerad shoe konstnär. jag nu arbetar i, typ, en Payless skoaffär.
Jag har gett upp shoes tillsammans. Så de ta in Kristen Stewarts karaktär som musa, och jag kär i fötterna princip. jag inte ens titta på henne från knät tills [gester på fötter].
Jag såg några audition band, fötterna ser ganska häpnadsväckande.
" När vi berättade Jim för Kristen nyligen fotskada (utställda på årets Oscars ceremoni), var han snabb att (skämtsamt) förklara situationen:
"Hon gjorde fot utbildning" . sade han ". Arbeta dessa muskler"

 

Källan
 

Nya bilder på Kristen från Marcus foster konser 5 mars

   
 
 
För att se fler bilder klicka här.
 
 

Breaking dawn part1 utökad DVD klipp

Källan
 

Nya bilder på Rob från Rover inspelningen

 
Källan  
 

Underbar Kristen och Josh Horowitz video

Källan
 
 

Bilder från Welcome to the Rileys 2010

  
Källan 
 

Dagens bild 5/3

Bilden är från MTV movie awards 2009 och priset för bästa kyss.
Bildkälla 
 

Breaking Dawn part2 i Foxtel magazine 'australien'

Källan 
 

Edward och Bella still från Breaking dawn part2

Bildkälla  
 

Breaking dawn part1 borttagen scene

Källan
 
 

Nya bilder på Kristen när hon lämnar Marcus foster konser i LA 3/3

 
BildKällan  
 

Ny fanbild med Kristen i LA derby dolls

Källan 
 

Rob och Breaking dawn är med i Screen magazine i Japan

  
Rob blev på plats 3 som bästa manliga skådespelare och bäst klädd på Golden Globe.
 
Top10 av manliga skådespelare
1. Johnny Depp
2. Daniel Craig
3. Robert Pattinson
4. Tom Cruise
5. Hugh Jackman
6. Jeremy Renner
7. Joseph Gordon Revit
8. Brad Pitt
9. Leonardo DiCaprio
10. Clint Eastwood
 
Bästa filmerna top 10
1. Les Miserables
2. 007 SkyFall
3. The Twilight Saga : Breaking Dawn Part 2
4. The Dark Knight Rises
5. Intouchables
6. The Avengers
7. The Hobbit: An Unexpected Journey
8. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1
9. The Girl with the Dragon Tattoo
10. The Artist
Källan  
 

Detaljer för 'The' Rover' inspelningen

 
Ash Gale kommer vara Robs stuntman under filmen.
Klicka på bilden för att läsa bättre
Källan  
 

Erik Odom och Guri Weinberg pratar om Rob och Kristen

Odom har hög beröm för filmens stjärnor, Stewart och Pattinson – en verklig par och foder för kvällspressen.

"Möte dem, jag var förvånad över hur jordnära de var. Det var söt att titta på dem tillsammans på set," sade han
"Bara prata med dem... hur smart Kristen är för hur ung hon är. Hon är bara så intelligent och jag kan se hur hon har haft en full karriär vid så unga år." "Hon har minnet av en direktör. Jag
skulle inte bli förvånad över att se, som hon blir äldre, hennes övergång till hennes egna filmer eftersom hon har en sådan stark röst på uppsättning.
Hon hade en stark vision av där hon ville ta Bella och hon tar henne där. Du ser det i "Del 2" när hon kommer in i sin egen som en vampyr."


Weinberg enades om att aktörerna inte var egoistisk.

"När du går in i en stor film som denna med stora stjärnor som denna, du undrar hur
de ska vara... hur de ska svara dig," sade han.
"Det vore en otjänst nämner endast topp-3 (Stewart, Pattinson och Lautner) eftersom resten av de viktigaste rösterna var också bara verkligt fin. När
du hör andra människor talar... om hur alla är trevligt och så, men på denna film, alla var verkligen.
De var fantastiska människor. För dem att ha så mycket framgång i så tidig ålder och fortfarande jordas så... för mig, var det fantastiskt att se. Det var en ära för mig att möta alla dem och arbeta med dem som människor. "


Odom, Self-bekände "hopplös romantiker," säger han anser att överklagandet av "Twilight"-serien är dess tidlös Romans del — och kemin mellan Stewart och Pattinson gjorde det en träff på
skärmen.


"(Filmskaparna) verkligen fick det rätt med Kristen och Rob som gjutning gick," sade han.
"Det har varit sådan en överlappning av hur ikoniska karaktärerna är, men också hur ikoniska Kristen och Rob är – både på egen hand. När tillsammans, det blev större än någon kunde har föreställt."
 
Källan  
 

Sarah Gadon pratar om Rob med Real style magazine

Om Sarahs kritikerrosade roll som hustru till Fassbender's Carl Jung har branschens uppmärksamhet, cementerade sin andra Cronenberg roll som Robert Pattinsons fru i Cosmopolis hennes stigande stjärna status. Inte bara betydde en andra samarbete med Cronenberg hon hade sällat regissörens
Jeremy Irons och Vincent Cassel, hon blev fokus för de Twihard uppsättningar nyfikenhet när hon kom nära Pattinson på skärmen.


"Jag höll mt avstånd, att veta att det kan finnas motreaktion," säger Sarah arbeta motsatt Pattinson vars Twilight fan-base är jämförbar med Beatle man eller Bieber feber. "

Caitlin, Davids dotter, fick mer bakslag eftersom hon var twittrade många fotografier från uppsättningen, och folk var speculationg om deras relation och närhet.


Jag tror också att jag höll sådant avstånd som de trodde, "vi kommer inte att hitta
något med detta! Vi ska fästa det allt på den där! " Det är fruktansvärt att det
också händer.
Det är hemskt för honom eftersom jag tar mitt arbete på allvar, uppenbarligen, och
det gör han.
Det är inte som du någonsin skulle äventyra integriteten i ditt arbete genom att
göra något... åtminstone jag aldrig skulle.
Jag tråkigt sätt."


(...)

Även om cozying upp till Fassbender, Pattinson och Gyllenhaal skulle definitivt vara en löneförmån för de flesta människor, verkar deras heartthrob status irrelevant för Sarah. I själva verket, verkar hon mer spännande för sin co-stjärnor till att gå med henne i art-house sfären än något annat. När jag föreslår att Pattinsons arbete med Cronenberg har bidragit till att ändra sökvägen till hans karriär från tonåring heartthrob till bonafide skådespelare, Sarah samtycker, "Ja" säger hon med ett leende. "Nu han kommer att gå arbeta med Werner Herzog."
Källan  
 

Dagens video 2/3


Spunk Ransom, jag älskar klippet!!
 

Svar på en kommentar

''Jag var på ICA idag, så såg jag på nån tidnings vid kassan (på framsidan) : Kristen Stewart påhittad med Tayler Lauther, vad fan? Är det sant???--

 

Svar: Det är bara ett falskt rykte, [tidningarna måste ha något att skriva om] för Kristen och Taylor är bara goda vänner. Kristen och Rob är fortfarande tillsammans.

 
 

Ny breaking dawn part1 Bella still

Bildkälla  
 

Breaking Dawn part2 behind the scenes klipp -bättre kvalite

Undebar BTS video, värt att se på!!
Källan  
 

Officiella Breaking dawn part2 korten 'Italien'

   
Källan  
 

Breaking dawn part2 BTS video från ''Spegel scenen''

Källan  
 

fler videos från Oscar

[Korta videos på Kristen i pubilken]
 
 
[Rödamattan]
 
Källan  
 

Bilder från ocksars #3

Fler vackra bilder på Kristen, älskar oscars bilderna!!
Källan  
 
För att se fler bilder kan du klicka här och här.

Ny/Gammal fanbild med Kristen från Twilight efterfest i LA

Bildkälla  
 


slide show