Ny bild på Kristen med sinna vänner 14/5

 
Bildkälla  

Hanlingen för Map To The Stars

 
Nu har det äntligen kommit information om hanlingen för Map To the Stars. Jag ser fram emot filmen och den verkar jätte bra!!
 
Ledda av den motbjudande men ändå rolig och gripande barn-stjärniga Benjie, vi bevittna den invecklade värld aytliga, egoistiska kändisar och deras hantlangare, som alla är på väg att bli manipulerad och förstörd av den unga kvinnan som bokstavligen representerar frukten av deras vridna intriger , Agatha, Benjie s plågade, tydligen psykotisk syster. mycket som det är en skarp, komisk titt på en ledig och korrupt värld, är KARTOR till stjärnorna också en haunting spökhistoria.

En annan sammanställning:
Den Weiss Familjen är den arketypiska Hollywood dynastin: pappa Sanford är en analytiker och coach, som har gjort sig en förmögenhet med sin självhjälp handböcker, mamma Cristina mestadels sköter karriär deras son Benje, 13, ett barn stjärna. En av Sanford kunder, Havanna, är en skådespelerska som drömmer om att skjuta en nyinspelning av filmen som gjorde hennes mor, Clarice, en stjärna på 60-talet. Clarice är död nu och visioner om henne kommer att hemsöka Havanna på natten ... Lägga till den giftiga blandningen, har kommit Benje precis utanför ett rehab program han gick när han var 9, och hans syster, Agatha, har nyligen släppts från sanatorium där hon behandlades för kriminella pyromania.
 
Översättning: Google Translate
Källan  

NY bild på Kristen med några vänner 12/5

En vacker bild på Kristen med sina vänner. Bilden gjorde min dag bra idag!!
 
Bildkälla  

Robert lämnar Chateau Marmont 9/5

 
Klicka här för att se videon.
 
Källan  

Fanbild med Robert från Cosmopolis premiären i Berlin

 
 

Fanbild med Robert från Cosmopolis premiären i Berlin

 
Bildkälla  

GRATTIS ROBERT

Idag är det Roberts 27föddelsedag stort grattis!
 
Grattis till den underbara och snygga Robert Pattinson önskar RobstenDailyNews.
 
[ Du får gärna mejla din egen bild eller favoritbild på Robert till min mejl robstendailynews@hotmail.se som jag sennare lägger ut här på bloggen.
Du kan annars skriva en grattis kommentar!! ]

Designern William Tempest pratar om Kristen

Han skulle älska att klä Kristen Stewart ...
"Jag skulle älska att klä Kristen Stewart på röda mattan - Jag är som kär i henne.
Jag gillar verkligen att hon har en bit av en kant, men att hon kan verkligen göra röda mattan också. Det är vad jag känt för, röda mattan obesvärad glamour. "
 
Källan  

27 utav Roberts hårfrisyrer

Som ni säkert vet har Robert ändrat sin frisyr många gånger under åren och imorgon är det Robert föddelsedag därför har VH1 laddat upp bilder på 27 olika frisyrer. Du klickar här för att se bilderna.
 
Jag älskar alla frisyrer men om jag måste välja blir det bild nr 28 (bilden till höger av dom tre)
 
 
Källan

Nya/gammla bilder på Robert från Cannes 2012

På sista bilden ser ni också David Cronenberg, bilderna är från Cannes 2012.
 

Maps to the Stars första posters

 
Nu har äntligen Cannes släppt den första postern för Roberts nya filmprojekt Maps to the Stars.
 
Källan  
 

Uppdaterad Mision: Blacklist information

Embankment Films har uppdaterat information om Roberts film Mision: Blacklist det som är ändrat är att Jean Stephane Sauvaire inte står som regissör, inspelningen kommer starta i augusti enligt Embankment Films.
 
 
Mission: Blacklist kommer även vara på Cannes 2013. 
 
Källan 

Rösta på våran Robert Pattinson eller Kristen Stewart

Du kan rösta på Robert ELLER Kristen HÄR det är Popsugar som har nomineringen.
 
Teen har också nominerat Robert som du kan rösta HÄR det går att rösta en gång varje dag.
 
 
Källan 

Kristen med ett lyckligt fan i LA 8/5

 
Bildkällan 

Nya bilder Kristen och Robert ute i NYC 8/5

 
 
Bildkällan 

Mycket bra filmtips idag

Även idag kommer Water for Elephants vissas på tv och det är klockan 17:20C More First.

Tara Swennen pratar om att styla Kristen inför MET galan

Från StyleCaster : När det var dags för den röda mattan på gårdagens Met Gala, hade vi en lista över personer som vi kunde inte vänta med att se-och Kristen Stewart var definitivt en av dem. Den 23-årige stjärnan dök upp (tyvärr utan Robert Pattinson) i en glamorös röd jumpsuit från Stella McCartney, och blev genast en av nattens standout stjärnor.
 
Naturligtvis var vi tvungna att rådfråga sin mångårige stylist, Tara Swennen-som också klädd Teresa Palmer i Diane von Furstenberg för den stora natten för att få full scoop. Swennen och K-Stew har arbetat tillsammans sedan skådespelerskan var 14 år, så det är ingen överraskning att hon har några bra inblick i A-Listers omdiskuterade stilkänsla. Nedan Swennen rätter på vad som krävs för att utforma en sådan stor händelse, liksom Stewart mode evolution, och en trend att "Twilight" skådespelerskan vägrar att prova.
 
StyleCaster: The Met Gala är modevärldens största natten. Hur förbereder för röda mattan annorlunda än andra? Tara Swennen: För både Kristen Stewart och Teresa Palmer, började vi om en månad ut genom att räkna ut vem de skulle med. Vi älskade idén om Stella McCartney för Kristen eftersom hon inte har gått med en tjej innan, så vi hade vår stund girl power. Teresa gick med Diane von Furstenberg, som var en organisk passform samt. Jag trodde aldrig att båda mina flickor skulle hamna i röd spets för en punk tema gala! Med Kristen, gick vi över skisserna via e-och det var ett enhälligt beslut om att vi verkligen gillade jumpsuit. Stella hade gett oss möjlighet att göra det i svart eller grönt och tranbär röda färgen som vi slutade gå med. Kristen gick fram och tillbaka mellan den röda och den gröna och vi bara bestämde vi älskade det. Hennes hår är lite rödaktig just nu, så vi trodde att det skulle komplettera det väl.

(...)
Med Kristen gjorde vi vår koppling via Skype med Stella. Så det var riktigt kul att göra det-och de är goda vänner och har träffats tidigare i London, så det var riktigt trevligt. Det var bara att se till att varje nyp och tuck gjordes ordentligt. Hon hade en representant från LA och en skräddare vi båda används.
 
Hur kom temat och firandet av "Punk: Chaos till couture" utställning påverkar din styling?
Det viktigaste för mig är att tjejerna känner sig bekväma och i sitt rätta element. Med Kristen, var temat perfekt för henne, det är därför vi trodde byxan var ganska coolt och annorlunda från en klänning. Den pantsuit var definitivt hennes tolkning av punk. Jag visste en hel del skulle vara hår och makeup, eftersom Kristen inte shoppa så mycket, så det måste vara i kläder liksom skönheten. Kristen har inte henne hål i öronen eller något så jag försökte lägga en dubbade häl för lite av en punk kant.
 
Med tanke på hennes kärlek till Converse, en massa människor som förväntas henne att bära dem i går kväll med tanke på temat. Visste ni diskuterar att göra det?
Nej! Du skulle har trott att det skulle ha hänt. Det är därför jag älskar henne! Varje gång du tror att hon kommer att göra något, kopplar hon upp det. Det var mer än punk glam.
 
Hur har ni sett Kristens stil utvecklas på och utanför röda mattan?
Av den röda mattan, den tjejen är beprövade och sant när det kommer till hennes utseende. Hon älskar att vara i T-shirts och jeans och Converse och hon har gjort det sedan hon var 14. Jag är så glad att hon går för det på röda mattan, men hennes sanna stil på en dag-till-dag basis har bott exakt samma och jag älskar det om henne. Hon inte känner behov av att följa trender. Såvitt på röda mattan, började jag med henne när hon var 14, hon blir en kvinna eftersom jag har känt henne och verkligen komma i sin egen. Hon är mer och mer modiga och tar risker varje år. Jag har blåst bort i sista "Breaking Dawn" press turnén när hon lät mig göra allt detta stora grejer och var okej bär mycket riskfyllda bitar. Jag tror att hon verkligen är kommande in i sin egen med hennes mode. Jag älskar henne för att hon är så beprövade-hon vet vad hon gillar. Det finns vissa saker som hon inte kommer att göra-Jag respekterar att hon har saker hon vet om sig själv, och hon vet att hålla vad som fungerar.
 
Vad kommer inte Kristen bära?
Förra säsongen var det så roligt eftersom de kallade oss i The New York Times [att] Kristen hade slags slå varje trend förra året med undantag för peplum! Hon är inte ett fan av peplum. Jag försökte med 20 peplum klänningar i år, och det var inte att hända! Jag försöker få henne till den höga halsen polotröja sak. Jag försöker pressa henne.
 
Hur du och Kristen känner gårdagens Met Gala ser jämfört med tidigare år?
Jag tror av de fyra gånger hon har gått, har detta varit min favorit look-men det är inte att säga de andra inte var 't långt efter. Den Balenciaga förra året hade en punk inslag också, hon älskade att man liksom. Jag älskar klänningen de Proenza Schouler pojkarna gjort för henne under 2011. Jag tror det var bara riktigt roligt i år med henne samarbeta med en tjej eftersom det har varit killar hela tiden. Hon var mycket engagerade, vilket var bra, så jag tror att hon verkligen haft det. Hon älskade tanken på att glida handen i fickan! Hon kunde vara en del av designprocessen.
 
Översättning: Google translate
Källan

Robert och Kristen är Glamours bäst klädda par 2013

 
 
Bildkällan

Fler bilder på Kristen i LA 3/5

Fler bilder från när Kristen var med om en liten bilolycka jag har laddat upp ett inlägg tidigare med mer information som du kan läsa här som tur fick ingen någon skada.
 
Bildkällan
 

Kristen i publiken för Orphans Broadway Show 7/5

 
Källan

Kristen på MET galan 2013 #3

 
Jag ÄLSKAR Kristens jumpsuit, makeup och kolla in skorna. Kan inte sluta kolla på henne.
 
 Bildkällan

Water for Elephants ikväll

Ikväll klockan 22:00 kommer Water for Elephants vissas på C More Hits på tvn.
Perfekt en onsdags kväll med en underbar och känslosam film. ( Det är även en mycket snygg man i filmen, svårt att gissa vem?)

Robert är Glamours bäst klädda man 2013

 
Bildkällan

Robert var ute i NYC igår 6/5

På den översta bilden är också Dakota Fanning med och ni ser Robert nere i hörnet.
 
Bildkällan 

Kristen på MET galan 2013 #2

Stella McCartneys instagram:
Redo för #MetGala #punkfashion
Med Cameron och Kristen #MetGala
 
Adir Abergel/Starworks Group instagram (Kristens hårstylelist):
 
Kristen och Stella på galan:
 
Media bilder:
 
Videos:
 
 

Kristen på MET galan 2013 #1

     
Stylad av: Tara Swennen
Makeup av: Beau Nelson
Hår: Adir Abergel
Jumpsuit och skor: Stella McCartney
 
Källa, källa och källa 

Kristen är Glamours bästa klädda 2013

 
UK Magazine Juni 2013
 
Källan  

Robert lämnar Sydney i maj 2011

@ Philipbozeman # RobertPattinson på mitt flyg från # Sydney.
 
Bildkällan  

Ny/Gammal video från Water for Elephants premiären i Sydney

 
Källan  

Ny bild på Kristen från Japan promo photoshooten

 
Bildkällan  

Winona Ryder nämner Kristen i en intervju med Magazine

 
 
MOOALLEM: Vad tänker du när du ser några av dessa flickor, som Kristen Stewart och Jennifer Lawrence, gå igenom vad de går igenom idag?

RYDER: Jag måste säga, undrar jag verkligen om jag skulle bli skådespelerska när jag var deras ålder nu. Jag har bara sett en del av Twilight [2008], men jag har sett deras andra arbeten och de är både super-talangfull. Jag vet inte hur de gör det, men på bara försöker upprätthålla en viss grad av ett privatliv och integritet. Jag vet inte hur du känner, men när Jodie Foster gav detta tal på Golden Globes, hörde jag människor som var som, "Varför pratar hon om sekretess när hon är på scenen?" Men jag måste säga, jag fick vad hon sa. Titta, är detta en berättelse i intervju, så jag får hur folk klagar integritet när de faktiskt gör mycket offentliga saker kan upplevas som lite hycklande. Men jag känner mig så lycklig att jag fick komma in minst 15 år före vad som showen heter där de följer dig runt och sedan lägga ut den på nätet. Det där bara inte funnits tidigare. Jag har också ännu att göra känsla av dokusåpor och hela famous-till-vara-känd sak där jag inte riktigt vet vad de gör, men de är mycket berömd-Jag vet att det är en helt annan sak. Men när det gäller vad som hände mig eller till andra människor som är vänner till mig som har gått igenom svåra tider där det verkligen publicitet. . . Du vet, det är hårt och jag har känslor om det. Så det är en kombination av mitt hjärta går ut till dem, men sedan samtidigt vet jag att de inte vet något annat.
 
 Översättning: Google translate
Källan  

Ny/gammal video på Kristen från Breaking Dawn part2

Videon är från Breaking dawn part2 promo i japan. Kristen ser så snygg ut vilket inte är förvånande.
 
Källan

Emilie de Ravin pratar om Robert

Intervjun är med Popsugar och Rob nämns 04:34
 
Källan
 

Nya bilder på Rober från Breaking dawn part2 premiären i Berlin

 
 
Bildkällan  

Fler bilder på Robert från The Rover inspelningen

Tre nya bilder från inspelningen av The Rover, har visat en bild till som du hittar här bilderna är av den Digitala konstnären Michael John Kildare.
 
Bildkällan  

Ny/Gammal bild på Robert från behind the scenes av Twilight

Ögongodis.
 
Bildkällan  

Cannes filmfestival 2013

Kristen och Robert står skrivna i gästlistan för Cannes filmfestival 2013.
Jag hoppas att dom kommer vara med för förra året så vackra tillsammans!!
 
Bildkällan  

Scott Cooper nämner Kristens med Lie Down i Darkness

Fortsätter på, finns det också en anpassning av William Styron roman "Lie Down in Darkness" på Cooper skylt, en berättelse som kommer att bära en personlig touch som det satt i hans infödda Virginia.
En Southern Gothic tale i traditionen av William Faulkner, berättar romanen berättelsen av den dysfunktionella Loftis familjen, och särskilt patriarken Milton och hustru Helen den dag de bestämde sig för att begrava sin dotter Peyton.
 
"Jag skrev manuset strax efter" Crazy Hjärta, "men med det ena, det verkligen kommer att kasta", säger han. "När du kastar en familj, alla delar måste komma ihop perfekt och fint. Jag är i färd med att prata med ett antal skådespelare.
 
" En tidig rapport i augusti förra året meddelade Kristen Stewart som bifogas i rollen av Peyton, men Cooper säger att det inte fanns någon sanning i det. Han vill kasta första roll Milton och gå vidare därifrån.
 
Översättning: Google translate
Källan  

Ny/gammal fanbild med Robert från Paris

Robert är så sjukt trevlig mot alla sina fans!! Älskar honom.
 
Bildkällan  

Nya bilder på Kristen i LA 3/5

 
Bilderna är från När Kristen var med om en liten bilolycka mer information om det:
Från eonline:
 
Kristen Stewart hade fel sorts bang-up dag.
The Twilight hjältinna var i en liten fender-bender dag i Los Angeles medan ut besöker en vän, säger en källa enbart E! News.
 
Vi hör att Stewart ansvarsfullt utbytte information med den andra föraren och alla parter verkade vara OK. Vårt ögonvittne säger också att Stewart väntade medan kvinnan, som hade några barn i bilen med henne, checkade ut lite av skada hennes bak-vänster stötfångare och dök en lös bit på plats.
 
"Kristen verkade vara lite blyg och generad" på scenen, säger källan. "Lyckligtvis ingen skadades i olyckan."
 
Källan  

Ny fan bild på Robert i NYC 3/5

@eventjubilee: dude from #twilight robert pattinson having dins next to us

Svenska- @ Eventjubilee : snubben från # Twilight Robert Pattinson har Dins bredvid oss

Bildkälla

En bild på den yngre Robert Pattinson

 
Bildkällan  

Kristen är fortfarande engagerad med Balenciaga

Efter Kristen Stewart intervju med tyska tidningen 032c om tidigare Balenciaga designer Nicolas Ghesquière, konstaterade många människor på Internet som hon hade brutit banden med huset, som nu helmed av Alexander Wang.
 
Men en initierad källa bekräftade för oss att hennes kontrakt med Balenciaga är faktiskt lever och frodas. Hon har redan skjutit flera nya doft kampanjer, varav den första kommer att komma ut i höst.

Källan  

Ny/Gammal fanbild med Robert

Stiliga Robert, älskar att se på bilder på honom och det är jag nog inte ensam om.
 
Bildkällan  

Ny bild på Robert från inspelningen av The Rover

Bilden är av Digital konstnären Michael John Kildare, Guy Pearces bild hittar du här.
 
Bildkällan  

Julianne Moore pratar om 'Maps to the Stars'

Julianne Moore, Robert Pattinson, och John Cusack är satt till Maps to the Stars. Filmen handlar om något som verkar vara på nästan allas sinne på ett eller annat - kändis och berömmelse. Vid en nyligen pressen dagen i NYC för engelska lärare att motsatta ståndpunkter deltog, talade Julianne Moore om filmen och hennes tankar om kändis kultur.
 
"Filmen är baserad på en bok av Bruce Wagner, som är en underbar författare och LA satiriker," sade Moore. "Det handlar inte bara om kändis kultur, men jakten på berömmelse till varje pris. Jag pratade med min man om detta häromdagen, varför människor vill bli berömda, vad är det som folk är intresserade av, är varför de tittar på det? Jag tror att varje människa har en önskan att synas, att bli sedd för vem de är autentiskt och ibland misstolka det som ses i ett annat ljus.
 
"För egentligen där vi känner bäst och mest framgångsrika är när vi ses för oss själva i en personlig relation och ändå kändis kultur har sorts förvrängd det och gjort det om människor som värdesätter människor som ses som som bilder eller bilder, "Moore fortsatte. "Det är det här konstigt koppla att kändis kulturen upprätthåller och jag vet inte hur vi kom dit. Det känns som det hände riktigt snabbt också eftersom när jag började som skådespelare var det inte riktigt samma sak. "
 
Maps to the Stars är satt att släppas under 2013 och är regisserad av David Cronenberg. Filmen beskrivs som indie spökhistoria.
 

Carey Mulligan pratar om Robert och Hold On To Me

 
Hold On To Me är en av Roberts nya filmprojekt.

Källan
 
 
 

Ny fan bild på Robert från Tom Sturridges spelningen 'Orphans'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
''‘Orphans’ yesterday w/ Rizwan, featuring Alec Baldwin in the show and Robert Pattinson in the audience LOL''
 
Svenska- '"Orphans 'igår w / Rizwan, med Alec Baldwin i showen och Robert Pattinson i publiken LOL''
 
 Källan 

Fredagens Kristen bild och citat 3/5

''Hate me for who I am I don't care. At least I'm not pretending to be someone I'm not.''
- Kristen Stewart
 
Svenska- ''Hata mig för den jag är, jag inte bryr. Åtminstone låtsas jag inte vara någon jag inte är.''
- Kristen Stewart

Ny Kristen intervju med 032c Magazine

Tyska tidningen 032c har ägnat sitt omslag och 38 sidor av sin sommar emission till tidigare Balenciaga designer Nicolas Ghesquière, anropa funktionen ett "monument" till Ghesquière slutliga våren 2013 säsong. Det är en rejäl hyllning faktiskt: Det finns en tretton-sida Q & A mellan designern och Pierre Alexandre de Looz, ett mode redaktionella starring Ghesquière musa Charlotte Gainsbourg och stylad av Marie Amélie Sauvé, och en köttig berättelse av De Looz om Ghesquière femton-åriga anställning vid huset, förstärkt med vördnadsfulla citat från stora industri siffror som Grace Coddington, Eric Wilson, och Hamish Bowles. Det är en lång läsning, minst sagt, men full av intressanta godbitar om Ghesquiere idéer och historia Balenciaga. Men låt oss klippa till den saftiga delen: Kristen Stewart, en vän och "ambassadör" för Ghesquière talet bidrog flera F-bomb- spetsad offerter till pjäsen. Hon berättar De Looz:
 
" Han är en påminnelse om hur jävla irriterande alla andra är. Det är inte lätt att gå en linje som inte varenda människa i världen kommer att få i en sekund. Nicolas är den sortens person som älskar att simma i hård sjö ..
Jag har känt den lyckligaste jag någonsin känt bära dessa kläder. Jag har också känt androgyn och stel. Ungefär som du bär en jävla byggnad. "
 
Hon minns också det ögonblick efter hans sista kollektion för Balenciaga, när han berättade för henne att han lämnade huset:
 
"Jag var som," Dude, är du okej? " och han var som (i en fransk accent), "Ja. Ja. Jag kommer att berätta snart, men det finns saker som händer. " Innan jag lämnade, var han som, "Okej, jag ska berätta." Jag är så jävla stolt över honom för vad han var på väg att göra skulle klippa folks världar. Han var precis som, "Tro på mig." Jag trodde det var det häftigaste jävla sak. "

032c gav också Klipp en exklusiv ytterligare citat från Stewart:
 
" Utseendet på hans ansikte efter att showen hade han här ut som han faktiskt var ungen som var som sagt att han inte fick göra något. Och han var inte helt kommer att stå för det, och jag var som, "Jag kommer helt köra iväg med dig.''
 
Och så har hon! Balenciaga har inte uttryckligen huruvida de kommer att fortsätta att arbeta med sin post-Ghesquière, men deras framtid verkar osannolikt. (...) Stewart har ännu inte dykt upp i någon av Alexander Wangs nya mönster för etiketten.
Denna artikel kjolar frågan, helt enkelt beskriver henne som "en ambassadör för varumärket andra nya doft Flora Botanica." Faktum är att för alla funktionens grundlighet, lämnar många frågor obesvarade. Liksom, vad Ghesquière tycker om hans efterträdare? Och för Pete skull, är vad han kommer att göra härnäst? Han säger att han fått många erbjudanden, men han är tystlåten om hans nästa drag:
 
"Helst skulle jag vilja ge mig själv en sex månaders paus, att resa och upptäcka saker. Jag är inte säker på att det kommer att hända eftersom vissa intressanta projekt är på horisonten ... Med tanke på de projekt och de erbjudanden jag har på bordet, är tricket att tänka på vad som är mest inspirerande, vad kan bli ett nytt sätt att arbeta ... Jag förbereder något, men jag har val att göra. Jag kommer att meddela något när jag är klar. " Med Stewart, Sauvé, Gainsbourg, och resten av hans lojala teamet ombord, utan tvekan. Stay tuned.
 
Översättning: Google translate
Källan 

Kristen ute på lunch i Woodland Hills med vänner 29/4

 
Källan  

Kristen och Robert är Glamour UK Magazines bästa klädda 2013

Bäst klädda kvinna: Kristen

Och hon gör det igen. Gå till klänning? Inte den här tjejen. Röda mattan dressing betyder allt från läder trews till shorts och allt-i-ett jumpsuits spets för den ständigt svala K-Stew. Vare sig i Zuhair Murad eller Balenciaga, ser varje levereras komplett med en nick till hennes personliga rock-chick stil. Vilket år!
 
 
Bäst klädda man: Robert Pattinson 
 
Bäst klädda par: Rob och Kristen Hon plockade upp äran av att förekomma på den bäst klädda par med pojkvännen Robert Pattinson som namngavs bäst klädda man.

 
(Själv är jag inte så förvånad att Kristen och Robert är bästa klädda för mig är det uppenbarligen)
Källan

Xavier Samuel nämner Robert

Har du hållit kontakten med skådespelarna?
'' Yeah, Rob (Pattinson) vanligtvis när jag går ut i LA, hänger jag med honom. ''
 
Intervjun är från OK Magazine i Australien. 
Källan 


slide show