The Rover uppdatering

Porchlight filmer och Lava bära filmer har meddelat att filma på The Rover startade på tisdagen den 29 januari. Med stöd från skärmen Australien, South Australian Film Corporation och skärmen NSW äger sju veckor fotograferingen rum i södra Australien.

Skriven och regisserad av David Michôd (djur kungariket, The Rover är en långsam bränna thriller huvudrollen Guy Pearce och Robert Pattinson ("The Twilight Saga").

Gå med dem är Scoot McNairy, som spelar Pattinsons bror, Susan Prior, Gillian Jones, Anthony Hayes och David Field. Alla har härstammade på regionala södra Australien för varma och dammiga fotograferingen.

Medan påtagning regissör hatten, Michôd också skrev manuset för The Rover baserad på en berättelse tänkt han med Joel Edgerton (noll Dark trettio). Filmen utspelar sig i den australiska öknen, i en farlig och skadade nära framtid. Eric (Pearce) har lämnat allt, alla och varje tillstymmelse till människors vänlighet bakom honom när ett gäng desperata brottslingar stjäl hans sista besittning. Eric sätter ut på en hänsynslös uppdrag att spåra dem, tvingade längs vägen för att ta hjälp av Rey (Pattinson), den naiva och skadade junior medlem i gänget som var kvar i kaosen av gängets senaste rån.

Liz Watts producerar för Porchlight filmer och David Linde för Lava bära filmer. Watt och Porchlight filmer producerade Michôds debutfilm djurriket. I början av produktionen berömde producenterna entusiasmen av rösterna i sin nya miljö.

"Södra australiska öknen miljön kan vara tufft att arbeta i, bestämt för de som kommer från en norra halvklotet vinter men både filmteamet har kastat sig in i Skjut. Vi fotograferar i några av de mest haunting och fantastiska landskap i världen, och har förmånen att ha en sådan exceptionell rösterna och en verkligt duktiga besättning," watt och Linde sade.

FilmNation representerar USA försäljning med UTA oberoende Film grupp. FilmNation även förvärvat majoriteten av globala försäljning rättigheter till The Rover och filmen har redan sålts till ledande distributörer runt om i världen - inklusive Australien där distributör Roadshow Films verkställande direktör Joel Pearlman till "Detta är ett otroligt spännande projekt som vi är glada att arbeta med Liz, David och hela creative team."

Skytte är klar i mitten av mars i södra Australien, med postproduktion sker i Sydney.

Fler artiklar om den samma pressmeddelandet på variation och Deadline

Källan  
 

Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show