Gammla bilder på Rob och Kristen 'bättre kvalite'

Bilderna är från Cosmopolis after party i Cannes förra året.
 
[ Klicka på bilderna för att se dom större ]
 Källan
 

Ny/Gammal bild på Rob, Kristen och Taylor från El Hormiguero

Källa
 

Dakota Fanning pratar om Kristen

 

källa
 
 
 

Breaking Dawn part2 behind the scenes 'ny'

 

Ny Edward och Bella HQ still från BD2

Källa  
 

Dagens fanvideo 29/1

Tycker ni ska ta en titt på denna underbara Kristen och Rob (Robsten) fanvideo, jätte vacker!
Källa
 

Dakota Fanning nämner Kristen i Glamour Magazine

Glamour: Hur dina vänner? Har du en miljon vänner eller bara ett par? Och är de kändis vänner eller är de - vad skulle du säga - noncelebrity kompisar?

DF: En av mina bästa vänner är en skådespelare, men många av dem jag träffade i gymnasiet. De är fantastiska, och jag har fastnat med dem. Glamour: Du sa att du har en berömd-y vän. Kristen Stewart, jag gissar? DF: Ja. . Ja
Glamour: Är det vänskap annorlunda än dina andra eftersom yo've gått igenom så många liknande saker? DF: När vi är tillsammans, vi talar inte om filmen grejer. Hon är bara min riktigt bra vän, du vet? Vi går ut. Vi bor i en hel del också. Jag är en homebody!

Källa
 
 

Nya/gamla BD2 LA press junket intervjuer med Rob och Kristen

Intervjuerna är med Telecine.
Källa  

 


Jude Law pratar om Queen of the desert

 
Projekt som får eller inte får hända, lag bekräftat Naomi Watts uttalande som Werner Herzogs Gertrude Bell biopic "Drottningen av the Desert" är nu på håll och han kommer sannolikt inte längre vara tillgängliga för det när den returnerar. "Jag tror inte det händer. Tror jag inte att jag kan göra det längre,"erkände han.
Källan  
 
 

ny breaking dawn part2 Bella och Edward still

Källa  
 

Dakota Fanning nämner Kristen

Belfast Telegraph Woman:

Sedan huvudrollen som Jane i Twilight, har Dakota bildat ett band med hennes motspelare Kristen Stewart som spelar Bella Swan i the vampire filmer. Ikonen fashionabel stil gushed hennes 22-år gammal väns klänning känsla, vilket är vad gjorde dem närmare pals.

-[Kristen Stewart] är så instinktivt med sin stil och, som jag, hon bär kläder för att spegla sitt humör, Dakota gushed.

 

 

The Wallstreet Journal:

Du har bra kemi med Lizzie spelar bästa vänner. Visste ni varandra redan?

Ja gjorde vi. Vi kände varandra innan och det var stor. Jag kan inte tänka mig gör denna filmen med någon annan. Det bara film jag gjort med en kvinna i samma ålder är med Kristen [Stewart], som är min bästa vän i verkliga livet. Så jag kände mycket liknande med Lizzie och jag tror verkligen kommer och vi är goda vänner.

Källa 
 

Dagens bild 28/1

En utav mina absoluta favorit bilder på Rob och Kristen. Dom är så underbara tillsammans.
 

Nya fanbilder med Rob i Adelaide

Lycklinga fans!
 
Även en ny [jag har översatt] artikel.
ROBERT Pattinson såg ut bara en annan musik fan som han åtnjöt Adelaide's Big Day Out på Showgrounds på fredag.
 

Hollywood star och deltid muso, har varit spotted över stad denna vecka och var bland de tusentals som tittar på The Killers, Vampire Weekend och Red Hot Chili Peppers på festival.

 

Klädd i hans varumärke baseball GJP, check skjorta och mörka jeans, Twilight-hunk glatt ställde för foton backstage med John Day och vänner.

 

-Han var väldigt cool, mycket graciösa och bra humoured... Jag frågade honom hur han njuter Adelaide och han sade för han hade bara varit här en kort tid och hade inte sett mycket,"

 

John säger.Roberts nya film, The Rover, kommer att spelas in på olika platser i SA Flinders intervall, men skådespelaren medgav att inte veta mycket om området.

 

"Jag frågade honom vad han (Rob) trodde av Flinders intervallen och han var inte säker på vad eller var det var, så han hade lite av ett skratt,"

 

John säger.Senare på kvällen sparkade Robert på vad blir hans favorit Adelaide nightspot, Grace Emily hotellet på Waymouth St, där han hade ett par drinkar i öl trädgård.

 

Tidigare i veckan sågs den skådespelare - klädd i shorts, en vit skjorta och en ryggsäck - riding en cykel på sin egen via Adelaide.

 

Konfidentiellt förstår Rob var planerat att lämna Adelaide helgen börja skjuta på The Rover, med att börja denna vecka.

Bildkälla och Artikelkälla här

 

 

Ny intevrju med Rob från Colden Clobes [Scoop with Raya]

Eller klicka på bilden för att komma till intervjun.
källa
 

nya/gamla bilder när Kristen och Rob lämnade BD2 london premiären

   
 Bildkälla  
 
 
Kristens iphone skal är ett Uncommon x Fragments blocks skal.
 
 

Kristens sneakers under åren

1, Nike
2, Svarta Keds
3, Barbara Bui High-tops
4, Blåa Lace-ups
5, Svarta Converse
6, vinröda Dr. Martens
 
 
Bilden är gjord utav mig så © men vill du själv lägga upp det på tex. din blogg så skriv en kommentar att du har gjort det.

Bel Ami på tv

26/1 (idag) klockan 00:00Viasat film
27/1 (imorgon) klockan: 18:00Viasat film
  
Har du inte sett Bel Ami? då är mitt tips att kolla på den idag eller imorgon, jätte bra film.
 

Ny bild på Rob i Adelaide på en bar 25/1

bildkälla  
 

Nya/gamla bilder på Rob i Adelaide 22/1

 

Zuhair Murad pratar om Kristens kläning

från Breaking dawn part2 LA premiär, själv älskar jag den kläningen otroligt mycket!!
 

Zuhair Murad is the current winner of the celebrity dressing derby, and not just in France. He is especially popular with young Hollywood, his creations having appeared on Jennifer Lopez, Taylor Swift, Miley Cyrus, Blake Lively, Marion Cotillard and Kristen Stewart -- the latter star having famously worn his nearly-nude number to the premiere of "The Twilight Saga: Breaking Dawn -- Part 2" in Los Angeles in November.

"The dress was a good contrast with her personality," Murad said in our conversation backstage at his spring-summer 2013 haute couture show in Paris on Thursday. "She’s rock 'n' rock with her attitude, her hair and her makeup. The long dress was very delicate, feminine," and perhaps the transparency of the lace was "a little bit shocking."

 Källan


Daniel Radcliffe och Tom Hiddleston nämner Rob

Daniel Radcliffe

 

ESQ: Du är inte den enda franchise-stjärnan övergår till mer artistisk filmer. Känner du en rivalitet det? Någonsin se Robert Pattinson få stora roller och tänk, han var en gång the kid i bakgrunden i min scener på Hogwarts?

 

 DR: Med Rob, jag tittar på människor och jag tror det är lätt att se de som befinner sig i det av rätt anledningar som vill karriärer med livslängd. Vad är intressant med mina och Rob's scenario är att Potter och Twilight är det som gjorde oss, men Jennifer Lawrence hade en Oscar-nominering innan Hunger Games. Vi mentalt, ROTA för varandra. Franchising är inte undvikas. De kan vara spännande och de ger dig möjligheter att göra andra filmer. Och det är alltid glädjande att se det är möjligt att komma ur en franchise, har en karriär, respekteras, när du ser dessa andra aktörer.

 

Tom Hiddleston

 

Vad det som att slå gillar Robert Pattinson, Brad Pitt och George Clooney att titeln på totalt sexigaste skådespelare?
"Det är vansinnigt. Det i princip meningsfullt inte något. När jag var tonåring, hade min syster en affisch av Brad Pitt från legender av The Fall på sitt sovrum vägg. Jag tyckte också det var allmänt accepterat att George Clooney var något slags gold standard? Och inte Robert Pattinson inspirera mayhem och delirium varhelst han går?

Jag antar att min fråga är: är du säker? Om du är säker, då är jag mycket smickrad. MYCKET. Tack, mina damer. Du är kvinnor i oklanderlig smak och stil. Min Gud, du vet hur man gör en man må bra. "

 

Källan  -Jag har översatt texten snabbt med google translate.
 
 
 
 

Nya/gamla bilder från Madrid photocall

HQ bilder - photocall 'Breaking dawn part2'
      
 

Källa och fler bilder här
 
 

Dagens bild 23/1

Bild källa
 

Ny breaking dawn part 2 behind the scenes klipp

 
källa
 

Nya/gamla bilder från Breaking dawn part2 premiären i London

 
     
 

Total films 'Top 10 Sexiest Actresses In Movies Right Now’

1. Jennifer Lawrence
2. Scarlett Johansson
3. Kristen Stewart
4. Emma Stone
5. Mila Kunis
6. Emma Watson
7. Anne Hathaway
8. Zooey Deschanel
9. Natalie Portman
10. Charlize Theron

 

Källa: totalfilm.com


Rösta på Kristen och Rob

Hottest Movie Actress - Kristen Stewart [klicka på bilden för att rösta]
 
Best Movie - Snow White and the Huntsman [Klicka på bilden för att rösta]
 
Hottest Movie Actor - Robert Pattinson [Klicka på bilden för att rösta]
 
 

Nya bilder på Rob i Adelaide

 
Rob är så snygg, älskar hans fina smile.
 

Dagens bild och citat 21/1

'' Twihards are unlike any other fans. They are the best. '' -Robert Pattinson
 
 

Chatten i menyn

I menyn finns det en chatt där ni kan skriva åsiker, diskutera eller bara skriva något om Kristen eller Rob. Ni kan skriva exakt vad ni vill men använd vårdat språk.
Sen att göra reklam i chatten är inte okej, information om länkbyten står längre ner i menyn.
 
Det kommer även ändras lite i menyn och läggas till några saker.
 
Jag hoppas att ni som kommer in och läser lite i bloggen kommer stanna kvar och tycker om bloggen.
 
bildkälla
 
 
 
 

Rob på puben 'zhivagos' i Adelaine

Fanbilden är fotat idag i Adelaine
 

Kristen Stewart

Namn: Kristen Jaymes Stewart
Född: 9 april 1990 Los Angeles [Kalifornien]
Smeknamn: Kris, Kstew eller Stew
Längd: 1,68 cm
 
Uppväxt: Föddes i Los Angeles. Pappa John Stewart och mamma Jules Mann-Stewart. Cameron Stewart (bror), Taylor Stewart (adoptiv bror) och Dana Stewart (adoptiv bror)
 
Karriär: Kristen började med teater som 8årig i en julpjäs, Kristens stora genombrott var 2002 Panic Room. Kristen är även med i The Twilight Sagan som Isabella 'Bella' Swan/Cullen.
Hon har även gjort 'ansiktet' för parfymen Balenciga Florabotanica 2012 [finns att köpa här ]
 
 
 
Kristen Stewart yngre:
 
Filmografi: (Uppdateras)
1999- Thirteenth year ( Girl waiting for drink )
2000- Familjen Flinta i Viva Rock Vegas ( Ring toss girl )
2001- The Safety Of Objects ( Sam Jennings )
2002- Panic Room ( Sarah Altman )
2003- Cold Creek Manor ( Kristen Tilson )
2004- Catch That Kid ( Maddy )
2004- Undertow ( Lila )
2004- Speak ( Melinda Sordino )
2005- Zathura ( Lisa )
2005- Fierce People ( Maya Osbourne )
2007- Cutlass ( Robin )
2007- The Messengers ( Jess Solomon )
2007- In The Land Of Women ( Lucy Hardwicke )
2007- Into The Wild ( Tracy Tatro )
2008- Jumper ( Sophie )
2008- What Just Happened? ( Zoe ) 
2008- The Twilight Saga: Twilight ( Bella Swan )
2009- The Cake Eaters ( Georgia )
2009- Adventureland ( Em Lewin )
2009- The Twilight Saga: New Moon ( Bella Swan )
2010- The Yellow Handkerchief ( Martine )
2010- The Runaways ( Joan Jett )
2010- The Twilight Saga: Eclipse ( Bella Swan )
2010- Welcome To The Riley's ( Mallory )
2011- The Twilight Saga: Breaking dawn part 1 ( Bella Swan/Cullen )
2012- Snow White and the Huntsman ( Snövit )
2012- On The Road ( Mary Lou )
2012- The Twilight Saga: Breaking dawn part 2 ( Bella Swan/Cullen )
2013- Snow White and the Huntsman 2 ( Snövit )
 
Adress:
Kristen Stewart
The Gersh Agency
232 North Canon Drive
Beverly Hills, CA 90210
USA
 
Det är © på informationen så ingen kopiering, tack!!

Robert Pattinson

Namn: Robert Thomas Pattinon

Född: 13 Maj 1986 i London [England]

Smeknamn: Rob

Längd: 1,85 cm

Favoritfärg: Grå

Uppväxt: Rob föddes i London med sin mamma Clare (arbetade med modellagentur), pappa Richard (importerade veteranbilar från USA) och Roberts två syskon Lizzy och Victoria.

Skola: Robert gick på Tower House School och Harrodian School.

Karriär: Robert började som ung på teaterkolan Barnes Theatre Company, Robert var 12 år när han började med modell. Robert har även ett intresse för musik och spelar gittar, piano och munspel.

Rob har även varit med i filmen Harry Potter och den flammande bägaren som blev hans genombrott. Även också medverkat i The Twilight Sagan som Edward Cullen.

Musik: Rob har varit intreserad utav musik i stort sätt hella sitt liv och har några låtar med i Twilight soundtracket [Never Think och Let Me Sign] självklart har han fler låtar.

Never Think kan du lyssna på här

Let Me Sign kan du lyssna på här

 

Rob ligger på första plats i Glamoure Magazine 2012 för världens snyggaste.

Robert Pattinson yngre:

 

Filmografi: (Klicka på filmtitlen för mer information)

2005- Harry Potter och den flammande bägaren ( Cedric Diggory )

2006- The Haunted Airman ( Toby Jugg )

2007- The Bad Mother's Handbook ( Daniel Gale )

2007- Harry Potter och fenixordern ( Cedric Diggory )

2008- How To Be ( Art )

2008- Little Ashes ( Salvador Dalí )

2008- The Twilight Saga: Twilight ( Edward Cullen )

2009- The Twilight Saga: New Moon ( Edward Cullen )

2010- Remember Me ( Tyler Hawkins )

2010- The Twilight Saga: Eclipse ( Edward Cullen )

2011- Water for Elephants ( Jacob Jankowski )

2011- The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 ( Edward Cullen )

2012- Bel Ami ( George Duroy )

2012- Cosmopolis ( Eric Parker )

2012- The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2 ( Edward Cullen )

2013- Maps to the Stars ( Jerome )
 
2013- Queen of the Desert
 
2013- Mission: Blacklist

2013- The Rover
 
Soundtrack: (Klicka på filmtitlen för mer information)
 
The Twilight Saga: Twilight
 
The Twilight Saga: New moon
 
The Twilight Saga: Eclipse
 
Water for Elephants
 
The Twilight Saga: Breaking Dawn part 1
 
Cosmopolis
 
The Twilight Saga: Breaking Dawn part 2  
Adress: Robert Pattinson
c/o Endeavor Agency
Stephanie Ritz
9601 Wilshire Blvd. Floor 3
Beverly Hills, CA 90210
USA

Adress: Robert Pattinson
c/o Curtis Brown Group Ltd.
Haymarket House, 5th Floor.
28-29 Haymarket
London
SW1Y 4SP
England

Det är © på informationen så ingen kopiering, tack!!


Affilate

Som ni ser i menyn har jag affilate så jag gör gärna byte med andra fanbloggar.
 
Din blogg- Måste vara en fanblogg/fansite
                 - Aktiv
                 - Tar du bort min länk tar jag bort din länk
 
 
Elite Affilate- Stor bildlänk (300x124tum) om du bli elite på min blogg blir Robstendailynews det med på din blogg
Top Affilate- Mindre bildlänk (50x50) om du är top på min blogg blir Robstendailynews det på din blogg med.
Textlänk- Du kommer få en klickbar text länk
 
 
För att ansöka så kan du kommentera i detta inlägget med din mail eller maila: robstendailynews@hotmail.se skriv också om du behöver någon annan storlek på bilden (annars tar du någon utav bilderna)
 
 
 

Varmt välkommna till Robstendailynews

Robstendailynews är en ny svenska (jag kommer oftast lägga ut text intervjuer översatt på svenska) fanblogg om
Kristen Stewart och Robert Pattinson.
Det kommer komma upp nyheter om dom, det kommer vara 24/7 uppdatering och jag kommer även fixa tävlingar, sno stilen, jag kommer även uppdatera information om deras kläder och andra roliga saker.
 
Jag som äger bloggen heter Camilla och jag är en 15årig tjej.
Jag älskar Kristen, Rob och Twiligt. Jag är den ända som bloggar här. Det är även jag som har fixat med kodningen och headern.
 
Jag hoppas at du kommer tycka om bloggen. Det kommer mer information inlägg om bloggen osv.
 
(Bilderna i header, menyn och ↑ är från Breaking dawn part2 premiären i Madrid 2012)
 


slide show