SAFC artikel om The Rover

Artikel från South Australian Film Corporation med kommentarer från The Rover producent Liz Watts och en uppdatering om den möjliga utsläpp schema.
 
De små städer och halvöken landskapet Södra Australiens outback kommer att innehålla på den stora skärmen som buzz kring Australian långfilm The Rover, starring Guy Pearce och Robert Pattinson, fortsätter att växa. The Rover, skriven och regisserad av David Michôd och producerade av Liz Watts, David Linde och David Michôd genom Porchlight Films i samarbete med Lava Bear Films LLC, har nyligen avslutat sina sju veckors huvudsakliga fotografering i South Australia, utnyttja den unika SA ökenlandskap erbjuder sig att ge en perfekt bakgrund för filmens handling. ligger i den australiska öknen i "en farlig och skadade nära framtid", berättar Rover historien om Eric (Pearce) som har lämnat allt, alla och alla sken av mänsklig vänlighet bakom honom när ett gäng desperata brottslingar stjäl hans sista besittning.
 
Eric ställer ut på en hänsynslös uppdrag att spåra dem, tvingade på vägen att ta hjälp av Rey (Pattinson), den naiva och skadade junior medlem i gänget som var kvar i kaoset i gänget: s senaste rån. SAFC VD Richard Harris sade "Det SAFC var mycket glada över att få bakom The Rover, David Michôd första film sedan hans kritikerrosade, Box Office Smash, Animal Kingdom. Det är det senaste exemplet på ett projekt som har valt att använda South Australia unika outback platser till dramatisk effekt. " "SA: s kapacitet att erbjuda platser både olika och tillgänglig inom Cooee av Adelaide och ge Adelaide Studios som en idealisk produktion bas för att stödja plats set, gör oss ett attraktivt alternativ.
 
The Rover produktionsteamet har testat vår förmåga att leverera både på studios och på plats och vi har relished möjlighet att visa vår förmåga i världsklass. "Förmågan av södra Australien att erbjuda dramatisk, unika och fantastiska landskap, blandat med städer distinkt ursprungliga karaktär, var allt stöds av världsklass faciliteter (som de på Studios) en stor del av vårt beslut att skjuta i södra Australien.
Vi hittade Adelaide Studios otroligt tillmötesgående till våra behov, flexibel och villig att arbeta med oss på olika delar av produktionen som vi behövde. De var helt enkelt, bra " , säger Liz Watts, producent av The Rover. Shooting en film är aldrig lätt, men en av de viktigaste delarna för framgång är den nivå stöd framgår av kommuner, och hur varmt Filmteamet välkomnas av samhället.
 
"För oss var vår förmåga att arbeta med lokalbefolkningen och församlingar och ägare läge i skytte en mycket viktig del för att uppnå utseendet och tonen i . film som vi ville vi sköt på fem nyckelområden, runt Port Augusta, Quorne och dess grannar, Hammond och Bruce, Hawker,. Parachilna och slutligen helt unik Marree Ända sedan David och jag besökte först Marree förra året i undersökningar vi var angelägna att inkludera staden i filmen, och vi hamnade utgifterna drygt två och en halv vecka där med cirka 100 Filmteamet, vilket fördubblar befolkningen i staden. Men det stöd vi hittade det från hela samhället var enastående.
Jag tror att Rover är den första långfilmen (eftersom den fantastiska Back of Beyond dokumentär sköts där på 1950-talet) att skjuta i Marree, och vi känner ganska privilegierat därvid " , delade Watts.
 
"Vi arbetade med lokalbefolkningen på många sätt, inklusive . stora platser och deras ägare samt gjutna och extramaterial för vår besättning har denna film varit en riktigt minnesvärd upplevelse - som det var för våra två ledare, Guy och Rob "
. hon fortsatte Richard Harris sade också "Vårt mål är att arbeta nära med tillverkarna för att se sina projekt kan realiseras i SA med minimalt krångel och maximal stöd. Kombinera detta med filmen vänlig kultur South Australia regionala och outback samhällen och de lägsta produktionskostnaderna för boende och logi av australisk statligt kapital, och det är klart varför fotograferar i SA fortsätter att vara en attraktiv möjlighet för projekt som The Rover.
 
" rovern kommer att vara klar i slutet av 2013 och biopremiär tidsinställda för första kvartalet 2014. australiensisk distributör är Village Roadshow med FilmNation distribuerar internationellt.
 (Översatt via google translate)
Källan

Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show