MTV skriver om The Rover

Efter chockerande fans i hans första post-"Twilight"-film, David Cronenberg är hallucinatorisk "Cosmopolis" Robert Pattinson är inte ute efter att gunga tillbaka mot mainstream riktigt än.

Pattinson har återigen befann sig med en pistol i ansiktet på The Rover ", en" existentiell "västra uppsättning i den australiensiska vildmarken för den närmaste framtiden, efter en omvälvande finansiell kollaps. Entertainment Weekly skrev bara en första titt på "The Rover, "som också stjärnor Guy Pearce, och filmen redan ser ut som en annan avgång för hjärtekrossare.

"The Rover" kommer från minnet av "Great Gatsby"-stjärnan Joel Edgerton och hans frekventa kollaboratör David Michôd . Den senare tidigare insats, "Animal Kingdom", bländade kritikerna inledde Edgerton är numera blomstrande karriär och tjänade Jacki Weaver sin första nominering Oscar. För denna andra funktion Michôd s föra tillbaka Pearce att återigen undersöka den mörkare sidan av sitt hemland Australien.

I filmen spelar Pattinson Reynolds, en man letar efter sin stulna bil och den viktiga objekt han lämnade in den. Michôd talade med EW om tonen i "The Rover" och hur Reynolds passar in i världen. "Den grundläggande historien är egentligen ganska elementärt." Michôd sagt. "Du har en riktigt mörk, farlig, mordisk person i Guy karaktär, och i Robs karaktär du har en ganska orolig och skadade, men vacker och naiv, själ."

Michôd beskrivning av Pattinsons och Pearce karaktärer kunde inte verkar mer on-the-money när man tittar på den första bilden. I den stilla, knuffar en vildsint ser Pearce ett vapen i ansiktet på en blodig och slagen Pattinson.

Medan "The Rover" ligger i den nära framtiden australiensiska vildmarken, bör du inte förutsätta att Pattinson är huvudrollen i en alternativ omstart av "Mad Max". "Du sätter bilar i öknen i Australien och människor kommer att tänka på" Mad Max "," Michôd sagt. "Och med all respekt för den filmen - och jag betonar det - jag tror" The Rover "kommer att bli mycket mer skrämmande äkta och hotfulla."

Källan 


Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show