Ny The Rover bild på Rob och intervjuer

Från, Sunday morning herald:
"Det är mycket märkligt,'' Robert Pattinson säger. '' Det är något konstigt och störande om hela förhållandet.''

The Twilight skådespelaren talar om de två tecknen i centrum för sin nya film, The Rover, som avslutat inspelningen på lördag i outback södra Australien. Han spelar en ung man, Rey, fast i en orolig, farlig allians med en främling, Eric (Guy Pearce), i en inte alltför avlägsen framtid.
The Rover är den mycket efterlängtade nya film från David Michod, författaren och regissören av djurriket. Titeln syftar på Pearce karaktär:. Skadade, ensam, helt utan hopp Pattinson har gjutning sitt nät mycket sedan hans ledande roll i vilt framgångsrika Twilight-filmerna gav honom kändis och en viss paparazzi uppmärksamhet.
Han är snabb och ibland självironiskt, och har en förvånansvärt hjärtligt skratt. Söker roller efter Twilight, säger han,
 
'' Jag vet inte om jag nödvändigtvis något bra på skulptera en karriär eller något. Men jag vet vad jag vill göra.''
Han ville vara en del av The Rover eftersom'' det var ett original manus och det var en av de delar där man läser det och du tänker, "Jag skulle älska att göra det , men jag vet att jag aldrig att jag kommer att få det.'' '. Där'' redan självförgörande innan jag ens börjat'' , säger han. I den här filmen, han är en lång väg från Debonair 19th-talet fransman i Bel Ami eller New York miljardären av Cosmopolis, två av hans senaste roller.
 
Den närmaste framtiden att Rey lever har en uppdelade, improviserat, desperat känsla, och Pattinsons utseende är i linje:. Misskött och orakad, med smink som missfärgas tänderna Rey är en amerikan som har kommit till Australien med sin bror . Han är, säger Pattinson, '' den typ av person som har uppfostrats att tro att de är oförmögna att leva självständigt. Någon har alltid letat efter honom.'' När han skild från sin bror,'' nästan den första personen som kommer tillsammans, tar han dem. Det spelar ingen roll hur han blir behandlad.'' och Eric behandlar honom mycket illa i början.
 
The Rover sköts över sju veckor, avslutas med mer än två veckor i den avlägsna lilla staden Marree, 685 kilometer norr om Adelaide, vars befolkning på 90 mer än fördubblades med närvaron av filmen besättning. Nästan varje del av Marree har införlivats i världen av filmen. Filmskaparna sa att det kändes som sina egna Hollywood-studio backlot.
 
The Rover äger rum '' i en ospecificerad relativt nära framtid, efter ett antal år av ganska allvarligt stadig västerländska ekonomiska nedgången,'' Michod säger. '' Det är inte efter apokalypsen.
Detta är en Australien som gått sönder i ett slags resursrika tredje världen land.'' Han började inte med tanken på denna nära framtid, men med gåtfulla, skiftande förhållandet mellan de två centrala karaktärer. Han skrev rollen som Eric för Pearce, men inte börja tänka på Pattinson tills de möttes i Los Angeles.
Han hade inte - och har fortfarande inte - sett någon av Twilight filmerna, men hade fått veta att Pattinson var intressant.
 
Han tyckte Pattinson var '' riktigt smart, och inte den typ av vackra pojke jag väntade. Så snart det var dags att börja testa ... han var mitt första val, på långa vägar.''
 
 
Från; The daily telegraph:
Edward Cullen skulle inte vara fem minuter i bakning värme Marree, en en-pub stad 650 kilometer norr om Adelaide. Men Robert Pattinson har kanaliseras den fysiska obehag av hans sju veckor sommaren skjuter i mitten av Aussie Outback till ett tecken han hoppas kommer att göra en lika outplånligt intryck som Twilight vampyr.
 
"Det läggs mycket till prestanda -. täcks i smuts, hälla svett, med massor av flugor omkring dig förlorar dina hämningar ganska snabbt," den engelska stjärnan sade på uppsättningen av hans senaste film, The Rover, där han sport en rå DIY frisyr och dåligt skämda tänder. en neo-western uppsättning i en brutal, anarkistiskt snar framtid, är $ 12.000.000 filmregissören David Michod är hett efterlängtade uppföljningen till internationellt hyllade Animal Kingdom. Guy Pearce spelar huvudrollen, en förbittrad outsider med vilken Pattinsons naiva offer bildar en orolig allians.
 
Marree, befolkning 90, är ungefär så långt från Hollywood som skådespelare kan få. "Det är bra på vissa sätt," . Pattinson säger "... Du definitivt sluta göra en annan film vara i öknen har en rolig effekt Det ändrar dig på ett sätt" Pattinson bekräftade sitt deltagande i tre kommande projekt: Werner Herzog drottning av öknen med Naomi Watts och Jude Law, Kartor till stjärnorna, en komedi regisserad av David Cronenberg (Cosmopolis) och hålla fast Into Me med Carey Mulligan.

[ Filmning på The Rover, som har tillbringat tid på plats i Hammond, Quorn, Copley, och Leigh Creek, insvept igår Pattinson sa att han hade för avsikt att ta nästa tre veckor ledigt, men bekräftade hans deltagande i tre kommande projekt: Werner Herzog drottning av öknen, med Naomi Watts och Jude Law, Kartor till stjärnorna, en komedi regisserad av David Cronenberg (Cosmopolis) och hålla fast i mig, med Carey Mulligan.]
 
Källan
(Jag har snabb översatt texten)

Kommentarer

LÄS INNAN DU SKRIVER:
* Det finns unga läsare så vårdade ord.
* Jag gör mina egna desiger.
* Jag har INGEN kontakt med Kristen eller Rob.
* Vill du göra affilate byte? Mejla/skriv en kommentar.
* Du är aldrig anonym, alla har en IP-adress som kan spåras.
* Tipsa gärna om blog awards/ tävlingar.
* Nu kan du kommentera.


Ditt namn:
Komma ihåg??

E-postadress: (publiceras ej)

Bloggadress:

Kommentaren:

Trackback

slide show